Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ακόμα και ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν κάποτε παιδί

Φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο και την μικρότερη αδερφή του, Άννα, να παίζουν δόθηκαν στην δημοσιότητα από την βασιλική οικογένεια στο πλαίσιο των εορτασμών των 60 χρόνων της Ελισάβετ στον θρόνο.
Φωτογραφίες και βίντεο από την παιδική ηλικία του Πρίγκιπα Κάρολου, αδημοσίευτες μέχρι σήμερα, κυκλοφορούν στο πλαίσιο του εορτασμού του Αδαμάντινου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Ο Κάρολος διάλεξε μόνος του τις φωτογραφίες και αυτές παρουσιάστηκαν σε ειδικό αφιέρωμα από το BBC.

 

Looking Back...
Ο Πρίγκιπας Κάρολος παίζει με την μητέρα του και τον πατέρα του, με την αδερφή του στην παραλία, συστήνει την Βασίλισσα στους συμμαθητές και την δασκάλα του, αλλά ταυτόχρονα ακολουθεί τους γονείς του στις βασιλικές υποχρεώσεις του. Η ζωή του δεν ήταν γραφτό να είναι απλή και κάθε κινησή του άρχισε να καταγράφεται από τους πρώτους μήνες της ζωής του. Οι περισσότερες από τις παρακάτω φωτογραφίες, αλλά και βίντεο έχουν τραβηχθεί από την Βασίλισσα.



  Πριν γίνει ενός έτους ο Κάρολος παίζει με την Πριγκίπισσα τότε Ελισάβετ και μαθαίνει επίσης να μαζεύει τα παιχνίδια του.
Το Βίντεο στο BBC
Ο Κάρολος είδε το βίντεο των αναμνήσεων στον "αέρα" του BBC και πολλές φορές δεν έκρυψε την χαρά ή την συγκίνησή του. Στην τηλεοπτική εκπομπή κάθεται σε μια καρέκλα, θυμάται, σχολιάζει την παιδική ηλικία του και αποκαλύπτει προσωπικές στιγμές με την μητέρα του.


Η μητέρα μου κι εγώ
Μεταξύ των σχολίων που έκανε για το BBC ο πρίγκιπας Κάρολος είπε: "Καμιά φορά η μαμά έρχονταν την ώρα που κάναμε μπάνιο. Φορούσε το στέμμα της και αυτή η εικόνα ήταν πολύ αστεία. Έκανε προπόνηση να περπατάει με το στέμμα καθώς ήταν βαρύ".


Πάρτι στην Παραλία: Ο Κάρολος και η Άννα χορεύουν στην παραλία, όπως θα έκαναν οποιαδήποτε άλλα παιδιά του κόσμου. 


Ευτυχισμένες διακοπές: Ο νεαρός Πρίγκιπας στην παραλία Holkham Bay.



Ο Πρίγκιπας Φίλιππος τραβάει τον γιο του πάνω σε ένα παιχνίδι καρτ, το οποίο αργότερα δοκιμάζει ο ίδιος, ενώ ο Κάρολος οδηγεί το πρώτο του αυτοκίνητο με την αδερφή του Άννα να περιμένει την σειρά της.

Παιχνίδια στο κατάστρωμα ενός πλοίου.

Μαμά από δω οι συμμαθητές και η δασκάλα μου...
Αφοσιωμένη μητέρα, Βασίλισσα και γιαγιά
Αν και δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις την σχέση τους ως φυσιολογική μητέρας και γιου, καθώς η Βασίλισσα είχε πολλές υποχρεώσεις, ο Κάρολος λέει "Η μητέρα μου είναι πολύ περήφανη για την οικογένειά της. Υπήρξε πολύ νέα μητέρα και μάλιστα στην αρχή της βασιλείας της. Τώρα είναι μια υπέροχη γιαγιά". Στο αφιέρωμα δίνει μια πιο προσωπική οπτική των δημόσιων εμφανίσεών τους και μετά από 60 χρόνια λέει πόσο υπερήφανος νιώθει για εκείνη που τα κατάφερε: "Ο κόσμος που γιορτάζει το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της, οι άνθρωποι που ήρθαν να της ευχηθούν από κοντά αποδεικνύουν τον σεβασμό απέναντί της" λέει και τονίζει πώς δύο από τους Πρωθυπουργούς της δεν είχαν καν γεννηθεί όταν ανέλαβε. "Η Βασίλισσα έχει επιδείξει σημαντική αφοσίωση και δέσμευση όλα αυτά τα χρόνια".


 
VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου