Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η sexy Arianny Celeste δέρνει κατ' οίκον

Φαίνεται ότι η πολύωρη παρουσία στα ρινγκ του UFC της έμαθε μερικές πολεμικές λαβές. Τις οποίες και εφάρμοσε στον φίλο της.

Το sexy κορίτσι – trademark του UFC, η Arianny Celeste, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Las Vegas πριν μερικά βράδια μετά από μια κλήση για βία κατ' οίκον. Για την ακρίβεια, το ζεύγος βρισκόταν σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn στο Las Vegas. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η Celeste έριξε κλωτσιά στο πρόσωπο του φίλου της, Praveen Chandra. Γι' αυτό και κατέληξε μαζί του στο τμήμα.


  Μας αρέσουν τα κορίτσια που τσαμπουκαλεύονται. Εκείνα που είναι θαραλλέα και μπορούν να τα βάλουν με όποιον τα προσβάλλει. Έχουμε αποθεώσει εξάλλου εκείνο τον επικό κοριτσοκαυγά που είχε λάβει μέρος πριν λίγους μήνες. Αλλά έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα κορίτσια που αγωνίζονται στο UFC να δέρνουν. Και όχι τα ring girls που περιφέρουν τα κάλλη τους εκτός ρινγκ κρατώντας τις ταμπέλες του κάθε γύρου που έρχεται.

  Προκλήθηκε βέβαια όπως λέει η ίδια. Την άρπαξε από τον λαιμό ο αχρείος και προσπάθησε να την πνίξει. Για να του απαντήσει εκείνη με μια κλωτσιά στο πρόσωπο και μερικά βάζα που βρήκε μπροστά της και του εκσφενδόνισε. Όπως βλέπετε η μαρτυρία μας είναι καθαρά προκατειλημμένη υπέρ της Arianny. Ανάμεσα στο να μπει μια sexy γυναίκα φυλακή και ένας αδιάφορος τύπος, εσύ ποιον λες να κλείναμε στο κελί;
Το UFC, μέσω της Προέδρου Dana White, φάνηκε να συμφωνεί μάλιστα μαζί μας μιας και στήριξε 100% το πλέον διάσημο ring-girl που έχει. Θα ήταν άλλωστε μεγάλο πλήγμα για τους ιθύνοντες να χάσουν αυτό το σώμα από τα ring. Είναι πολλά τα sexy κορίτσια στο UFC αλλά Arianny είναι μόνο μία.

Και αυτό έχει φανεί περίτρανα από την προβολή της Celeste στα Αμερικάνικα περιοδικά και την αγάπη που της δείχνει το ανδρικό κοινό. Εκείνο που ανάγκασε τον Hugh Hefner να την φιλοξενήσει στις σελίδες του ακριβοθώρητου Αμερικάνικου Playboy.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου