Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2012

Σε ποια ανήκει το μπούστο;

Δεν είναι βέβαια μόνο το μπούστο, είναι όλες οι καλοβαλμένες καμπύλες της... Επειδή δεν είναι και πολύ γνωστή εκτός Αμερικής, δεν θα σε πρήξουμε. Δεν πρόκειται να το βρεις!

Aston Martin DB4 GT Zagato

Πού να ψάχνεις τώρα για το σπάνιο πρωτότυπο! Συμβιβάζεσαι με το αντίγραφο της Evanta; Το συλλεκτικό και σούπερ σπάνιο Aston Martin DB4 GT Zagato είναι αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα κλασικά sports car που είδε ποτέ αυτός ο κόσμος! Θα σου κοστίσει βέβαια κάτι παραπάνω (εφταψήφιο νούμερο αναγκαστικά), αφού είχαν κατασκευαστεί μόνο 25 αυτοκίνητα. Η συνεργασία της Aston Martin και της Zagato το 1963 είχε αποδώσει 19 κομμάτια, άλλα 4 φτιάχτηκαν το 1991 και άλλα 2 το 2000. Στην τελευταία δημοπρασία μάλιστα για το DB4 Zagato η τιμή του ανήλθε στα 1,9 εκατ. δολάρια. Να και πώς είναι το κουκλί...

Πάτμος: Ιερό και πανέμορφο νησί

Η πρώτη μου επαφή με την Πάτμο ήταν ένα Πάσχα τουλάχιστον είκοσι πέντε χρόνια πριν. Ετσι ξαφνικά μαζί με τη φίλη μου Ντία Παπαθανασίου πήραμε το καράβι της γραμμής και ταξιδεύοντας ατέλειωτες ώρες κατάστρωμα πάνω στις ψάθες, φτάσαμε στο ιερό νησί.

Η απάντηση του Π. Κωστόπουλου για το… «διαζύγιό» του

Έξαλλος είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος από τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό ότι μαζί με τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου. Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα  ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει το τοπίο και τα λέει έξω από τα δόντια για όσους διαδίδουν ψέματα για την οικογένειά του.

Οι ελληνικές παραλίες στις πιο καθαρές της Ευρώπης

Καλά νέα για όσους προγραμματίζουν διακοπές σε παραλία στην Ευρώπη φέτος το καλοκαίρι. Ποσοστό 92,1% των υδάτων κολύμβησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση πληρούν πλέον τα ελάχιστα πρότυπα ποιότητας των υδάτων που προβλέπονται από την οδηγία για τα ύδατα κολύμβησης. Αυτό ισχύει για τη λίμνη Serpentine στο Λονδίνο, όπου θα φιλοξενηθούν διάφορα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων, συμπεριλαμβανομένου του ανοικτού μαραθώνιου κολύμβησης και της κολύμβησης στο πλαίσιο του τριάθλου.

Γιατί μάνα δεν είναι μόνο μία...

Η Ελληνίδα Μάνα είναι μια ταινία-έπος ανάλογο της τριλογίας του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών". Θα μπορούσε να την πάρει ένας Peter Jackson ή ένας Oliver Stone και να μεγαλουργήσουν. Στα ελληνικά σήριαλ, από τις βαθιές αρχές του '90 μέχρι σήμερα, την έχουμε δει σε τόσες παραλλαγές που θα ήταν άδικο και τεράστια παράλειψη να μην φροντίσουμε να υπογραμμίσουμε τους πιο χαρακτηριστικούς από αυτούς στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Σε αναντιστοιχία με τα προηγούμενα μαμούθ-αφιερώματά μας σε αντρικούς, γυναικείους και β' ανδρικούς ρόλους των ελληνικών κωμικών σειρών, αυτό το αφιέρωμα έχει, εκτός από γέλιο, και αρκετό κλάμα. Για μανάδες μιλάμε άλλωστε. Και δη Ελληνίδες. Το Cosmo.gr εύχεται "Χρόνια Πολλά" στις:

Μαύρισμα με τη βοήθεια της φύσης!

Tο μαύρισμα αποτελεί μία φυσιολογική αμυντική λειτουργία του σώματός μας, αφού υπό την επίδραση του ήλιου τα μελανοκύτταρα της επιδερμίδας εκκρίνουν τη μελανίνη για να μας προστατεύσει από την υπεριώδη ακτινοβολία, σκουραίνοντας παράλληλα και το χρώμα του δέρματός μας. Εκτός από το χαλκό (που διεγείρει τη λειτουργία του ενζύμου τυροσινάση, με τη βοήθεια της οποίας παράγεται η μελανίνη και ανευρίσκεται στα μανιτάρια, το συκώτι, τα θαλασσινά, τα καρύδια και τα σταφύλια), δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε ότι συγκεκριμένες τροφές διεγείρουν την παραγωγή μελανίνης.

Το μεγάλο μυστικό της Mariah Carey

Η ντίβα της pop είχε τόσα χρόνια ένα μεγάλο μυστικό που αποκαλύφθηκε σήμερα. Η Mariah έχει μια αδελφή, την Alison για την οποία δεν είναι καθόλου περήφανη, αφού είναι πρώην πόρνη και φορέας του AIDS. Μάλιστα η τραγουδίστρια εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει απολύτως καμία επαφή με την αδελφή της και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Tαλαιπωρείσαι από το σύνδρομο του καλού παιδιού;

Όλες οι σχέσεις -ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές- χρειάζονται κάποιες υποχωρήσεις, αλλά μέχρι ένα σημείο. Και το σημείο αυτό που ορίζει την υπερβολή είναι η προσωπική σου ευτυχία. Ένα “ναι” που είπες με βαριά καρδιά, ένα “όχι” που δεν είπες από φόβο, με μοναδικό στόχο να ικανοποιήσεις τον απέναντι μπορεί να μην είναι ευγένεια, καλοσύνη ή σεβασμός προς τον άλλο, αλλά προσωπικό σου πρόβλημα.

Δεν πρέπει να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα!

Η σκληρή καθημερινότητα, οι φόβοι μας για το μέλλον, η μεγάλη αγάπη για την οικογένειά μας αλλά και οι εδραιωμένες απόψεις που έχουμε για κάποιους ανθρώπους ή καταστάσεις μάς κάνουν πολύ συχνά στείρους και αμετακίνητους σε αυτά που πιστεύουμε. Επειδή όμως, όπως λέει και η λαϊκή σοφία, «όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι τα ίδια» και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, οφείλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί στα συμπεράσματά μας αλλά και περισσότερο ανεκτικοί σε κάποιες καταστάσεις, χωρίς να επηρεαζόμαστε -όσο μπορούμε- από τη γνώμη των άλλων για ένα θέμα. Αρκεί μόνοι μας να δούμε, να κρίνουμε και να αποφασίσουμε. Και το σημαντικότερο να μην είμαστε τόσο βιαστικοί στην κρίση μας γιατί γινόμαστε άδικοι… Κάτι τέτοιο συνέβη και στην ιστορία που θα διαβάσετε, καθώς τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και ένα βιαστικό συμπέρασμα αδικεί κατά πολύ την πραγματικότητα…

Ένα κάστρο για σύγχρονους ιππότες!

Το «Castello di Vicarello» είναι χωρίς αμφιβολία ο τόπος που ονειρεύεται ο καθένας να μείνει. Κι όχι μόνο για το ειδυλλιακό τοπίο και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, που έτσι ή αλλιώς είναι δεδομένα, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι πρόκειται για ένα κάστρο του 1100 που απευθύνεται στους «ιππότες» της σύγχρονης εποχής! Ταινίες και μυθιστορήματα περιγράφουν παρόμοια κτίσματα, τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους απρόσμενα σε ένα διάλειμμα μεταξύ ονείρου και φαντασίας! Όμως, εδώ στην Τοσκάνη τα πράγματα γίνονται πέρα για πέρα αληθινά.

Αυτοκτόνησε ο παραλίγο πεθερός του πρίγκιπα Harry

Τα χρέη φέρεται πως οδήγησαν τον 68χρονο αριστοκράτη Charles Harbord να αυτο-πυροβοληθεί στο κεφάλι. Ήταν ο πατέρας της πρώην του πρίγκιπα Harry, Astrid. Νεκρό μέσα στο σπίτι του βρήκε τον πατέρα της Charles Harbord, η κόρη του και πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry, Astrid.

Πέθανε ύστερα από 72 ώρες gaming

Ο 32χρονος Russell Shirley έπαιζε αδιάκοπα για τρεις συνεχόμενες ημέρες την καινούργια έκδοση του παιχνιδιού «Diablo», χωρίς καν να κοιμηθεί. Ο οργανισμός του άτυχου άνδρα δεν άντεξε με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να βρεθεί νεκρός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Παρόμοια περιστατικά έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν. Οι γιατροί επιμένουν ότι η φυσική άσκηση πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, ιδιαίτερα για εκείνους που περνούν πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη.

Άκουσε την αναπνοή της και ξέσπασε σε λυγμούς

Για δέκα περίπου χρόνια ζούσε σε έναν κόσμο "αθόρυβο". Όταν η μικρή Sammie άκουσε για πρώτη φορά τον ήχο της αναπνοής της ξέσπασε σε λυγμούς Η μικρή Sammie έβαλε τα κλάματα. Το πρώτο που άκουσε ήταν την αναπνοή της. Για σχεδόν δέκα χρόνια λόγω μιας  γενετικής μετάλλαξης ζούσε σε έναν κόσμο εντελώς αθόρυβο μέχρι που οι γιατροί πρότειναν να δοκιμάσει ένα επαναστατικό εμφύτευμα του κοχλία.

Χώρισαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιώργος Κιμούλης

Δεν προλάβαμε καλά-καλά να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι και χώρισαν. Έκπληξη προκάλεσε ο ξαφνικός χωρισμός της τραγουδίστριας, Ελεονώρας Ζουγανέλη, και του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιώργου Κιμούλη, αφού μέχρι πρότινος οι δυο τους έδειχναν να μοιράζονται ένα φλογερό ειδύλλιο.

Η γυμνή φωτογράφηση του Αντώνη Κανάκη

Μια φορά κι έναν καιρό (στα μέσα της δεκαετίας του '90) υπήρχε ένα περιοδικό που το έλεγαν 01 και αποτελούσε το αντίπαλον δέος του ΚΛΙΚ, του Πέτρου Κωστόπουλου. Εκδότης του ήταν ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος. Επίσης, την ίδια εποχή υπήρχε και μία χαρισματική παρέα νεαρών από τη Θεσσαλονίκη, που έκανε μία εκπομπή στην ΕΤ3. Την έλεγαν Comfuzio και σάρωνε στις τηλεθεάσεις. Μέλη της παρέας ήταν ο Αντώνης Κανάκης, ο Μιχάλης Μούτας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Αντώνης Παραράς (ο οποίος ''έφυγε'' νωρίς από κοντά μας, το Φλεβάρη του 1997, χτυπημένος από λευχαιμία).

Τα συγχαρητήρια της Ουμς

Κατερίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός Ολοκληρώθηκε η 1η εβδομάδα του Ευρωπαϊκού Λιγκ των ανδρών που φιλοξενήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, με την διοργάνωση να παίρνει πολύ καλό βαθμό από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV), τον κόσμο, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν σ' αυτή...

H Michelle Pfeiffer είναι 54 χρονών!!!!!

Δέχομαι να παίξω οποιαδήποτε ρόλο δωρεάν. Αλλά απαιτώ ένα τεράστιο ποσό για την ενόχληση του να είμαι δημόσιο πρόσωπο. Υπό αυτή την έννοια, αξίζω κάθε σεντς που βγάζω’.   Αυτό είναι ουσιαστικά το μοναδικό πράγμα που οφείλετε να καταλάβετε για την Michelle. Ότι δεν θέλει να ξέρετε τίποτα για εκείνη.

Μα δεν είναι ίδιοι; Οι celebrities που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Θα μπορούσες να τους περάσεις άνετα για συγγενείς και σε πολλές περιπτώσεις πρώτου βαθμού. Όχι, οι παρακάτω celebrities δεν έχουν ουδεμία σχέση μεταξύ τους. Απλά καμιά φορά τους μπερδεύουν στον δρόμο...

Βρέθηκαν (;) τα οστά του μικρού Μπεν στην Κω!

«Βρίσκονται τα οστά του μικρού Μπεν θαμμένα κάτω από τα χαλάσματα εργοστασίου;» αναρωτιέται ο βρετανικός Τύπος για την τραγική κατάληξη που μπορεί τελικά να είχε ο Μπεν Νίντχαμ ο οποίος εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 στην Κω. Όπως μεταδίδει λοιπόν ο βρετανικός Τύπος, οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την Αγγλία ένα ειδικό μηχάνημα προκειμένου να σκανάρουν με 3D το υπέδαφος κοντά στο σημείο που ο ηλικίας μόλις 21 μηνών Μπεν εξαφανίστηκε.

Διάσημοι ηθοποιοί και οι κασκαντέρ τους

  Δείτε στην παρακάτω συλλογή με εικόνες μερικούς διάσημους ηθοποιούς μαζί με τους κασκαντέρ τους την ώρα των γυρισμάτων.

Ο πρώτος vegeterian καρχαρίας που τρώει αγγούρια, σέλινο και μπρόκολο

Αρνείται να φάει ψάρια και κλέβει μαρούλια και λάχανα από τον Molokai, τη θαλάσσια χελώνα που έχει για συγκάτοικο στο ενυδρείο.

Μαντόνα: Μια γυμνή φωτογραφία 18.000 ευρώ

Είναι πολλά τα λεφτά, Madonna. Αν κοιτάξεις το βιβλίο εσόδων και εξόδων της Βασίλισσας της Ποπ διαπιστώνεις ότι ακόμα κυριαρχεί. Long live the queen, λοιπόν.

Πουλούσε ανθρώπινο κρέας στην αγορά!

Τουλάχιστον ανατριχιαστική η είδηση που έρχεται από την Κίνα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι κατακρεούργησε ανθρώπους και ύστερα πούλησε το κρέας των πτωμάτων ως κρέας... στρουθοκαμήλου

Αρχαϊσμός και μοντερνισμός με πέτρα και γυαλί

Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας δύο αρχιτεκτονικών γραφείων, των PCKO από το Λονδίνο και MOFO από την Πολωνία.

2nd International Apnea Games – Katerini2012

Σε γνωριμία με τον κόσμο των υποβρύχιων διαδρομών άπνοιας, προσκαλούν τους φίλους του αθλητισμού, ο Σύλλογος Ελεύθερης Κατάδυσης και Υποβρύχιας Αλιείας «ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» και ο Σύλλογος Ελεύθερης Κατάδυσης Θεσσαλονίκης μέσω του   «2 nd   International   Apnea   Games   –   Katerini 2012» .

Ζευγάρι Ναταλία Γερμανού - Γιώργος Νινιός

Τι συμβαίνει με τη Ναταλία Γερμανού και τον Γιώργο Νινιό; Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για new love in town...

El Salto del Colacho: «Το άλμα του Διαβόλου»!

Στο μικρό χωριό Castrillo de Murcia, που βρίσκεται στη βόρεια Ισπανία, πραγματοποιείται κάθε χρόνο μια παράξενη γιορτή που σκοπό έχει τον εξαγνισμό των βρεφών τα οποία γεννήθηκαν στην περιοχή μέσα στο τρέχον έτος. Το περίφημο «El Salto del Colacho» (ελληνιστί «Το άλμα του Διαβόλου») είναι μια θρησκευτική τελετή που έχει τις ρίζες της στο Μεσαίωνα, και ειδικότερα στην καθολική γιορτή Corpus Christi, που σχετίζεται με την προσπάθεια των πιστών να αποκρούσουν τα κακά πνεύματα μέσω των νεογέννητων.

Εκκλησία πάνω σε δέντρο

Το Allouville-Bellefosse είναι ένα μικρό χωριό στη Γαλλία τελείως άγνωστο στην παγκόσμια κοινότητα. Έχει όμως ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, στην υπεραιωνόβια βελανιδιά του φιλοξενεί μια μικρή εκκλησία. photo by: link

Bibury: Απίστευτη ομορφιά στην αγγλική επαρχία!

Μόλις αντικρίσεις το Bibury και περπατήσεις ανάμεσα στις πέτρινες κατοικίες τής Arlington Row, όλες σκεπασμένες με καταπράσινους κισσούς και πλήρεις πολύχρωμων λουλουδιών, είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να διαφωνήσεις με την άποψη αυτή. Το Bibury είναι δικαίως ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα χωριά της αγγλικής επαρχίας, διάσημο για τα μεσαιωνικά σπίτια και το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που το περιβάλλει. Μοιάζει θα έλεγα με πίνακα ζωγραφικής που δεν του λείπει απολύτως τίποτα!

Ποιοι διάσημοι έχουν απορρίψει (εκτός από την Pamela) ανήθικες προτάσεις

Με αφορμή την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η Kelly Brook από πολυεκατομμυριούχο στο Φεστιβάλ των Καννών, το Cosmo.gr έψαξε και βρήκε ποιοι άλλοι celebrities έχουν δεχτεί παράξενες προτάσεις (και τις αρνήθηκαν - εκτός από μία).

Η ιστορία της Ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου

Ένα πολύ ενδιαφέρον οδοιπορικό για την, παντελώς άγνωστη σε πολλούς, Ιστορία της Ελληνικής βιομηχανίας αυτοκινήτου και την αργή εξόντωση της από την κρατικοδίαιτη λαίλαπα της Μεταπολίτευσης και την ΕΟΚ που κατήργησε τους προστατευτικούς για τα εγχώρια προϊόντα, δασμούς εισαγωγής. Θαυμάστε την αξιέπαινη και συγκινητική προσπάθεια που είχε γίνει στην Ελλάδα κατά το πρόσφατο παρελθόν με μηδενικά κεφάλαια και ανύπαρκτη τεχνογνωσία..

Tρουφάκια της γιαγιας Όλγας

Υλικά  1 σοκολάτα (μάυρη ή γαλα) 3/4 φλυτζανιού γάλα μπισκότα τρούφα ή κακάο

Απίστευτος εφιάλτης για διάσημο καλλιτέχνη

Η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση. Βίωσε έναν εφιάλτη που δεν θα τον ευχόταν ούτε στον χειρότερο εχθρό του. Συκοφαντήθηκε ως παιδόφιλος και παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται. Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή του συγκροτήματος REC, Αρη Λουμάκη, που μπήκε στο στόχαστρο μιας επιχειρηματία η οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τραγουδιστή- για να τον εκδικηθεί, τον παρουσίαζε σαν ένα ανθρωπόμορφο τέρας.

Ροχαλητό και καρκίνος συνδέονται;

Σύμφωνα με μελέτη, οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι άτομα που ροχαλίζουν –ακόμα και ήπια- έχουν περισσότερες πιθανότητες (κατά 0,1% βέβαια) να πεθάνουν από καρκίνο, συγκριτικά πάντα με εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα ύπνου. Ωστόσο, όσοι ροχαλίζουν λίγο περισσότερο, διπλασιάζουν αυτές τις πιθανότητες, ενώ για άτομα που ροχαλίζουν πάρα πολύ, ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται κατά 4,8 φορές!

Hermes goes tiny!

Λατρέψαμε τις mini Birkin και Kelly Hermes Tiny Kelly in Dove Gray Lizard

Aντρικό Hollywood Classic

  Καιρός  να χαρούν λίγο και οι άντρες αναγνώστες μας που τους έχουμε παραμελήσει τελευταία. Να κι ένα αντρικό σπίτι που είναι super chic! Ο δημιουργός του Wiil and Grace που έπαιξε κάτι φεγγάρια και στην ελληνική τηλεόραση ανακαίνισε αυτή την οικία σε στυλ Tudor του 1930 στο  Beverly Hills. Κάποτε ανήκε στον famous τεννίστα  Pete Sampras κι ακόμα παλιότερα στον κολλητό του  Wyatt Earp που αιχμαλώτισε τον G eronimo! Ακου να δεις κάτι πράγματα!! Οι τωρινοί ιδιοκτήτες λοιπόν  Erik Hyman και Max Mutchnick ανακαίνισαν την παλιοτάτου αυτή κατοικία για να στεγάσουν την οικογένεια τους. Ανάμιξαν εκλεκτικού στυλ αντίκες με σύγχρονα κομμάτια και ολίγον από χολλυγουντιανό γκλάμουρ και voila το κομψό αποτέλεσμα!

Η ηλιακή έκλειψη μέσα από 25 σπάνιες φωτογραφίες

Μόνο οι κάτοικοι της Ασίας και της Αμερικής μπόρεσαν να δουν το σπάνιο φαινόμενο. Οι υπόλοιποι ας αρκεστούμε σε εικόνες... Δες 25 φωτογραφίες από διάφορα σημεία του πλανήτη, όπου έγινε ορατή η έκλειψη ηλίου.

Τα οκτώ συμπτώματα που μπορεί να σημαίνουν καρκίνο

Βρετανοί ειδικοί δημοσίευσαν έναν κατάλογο οκτώ συμπτωμάτων τα οποία εκ πρώτης όψεως μπορεί να μοιάζουν ανεξήγητα αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι σημάδια μελλοντικής εμφάνισης καρκίνου. Τη λίστα κατήρτισαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κeele. Σε αυτήν περιλαμβάνονται: αίμα στα ούρα, πρωκτική αιμορραγία, αιμόπτυση, εξογκώματα στο στήθος, δυσκολία στην κατάποση, αιμορραγία σε γυναίκες που είναι στην εμμηνόπαυση, μη φυσιολογικά αποτελέσματα εξετάσεων στον προστάτη και αναιμία.

Ποια χώρα είναι... ο παράδεισος του κάθε άνδρα;

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Όταν λέμε παράδεισος, δεν αναφερόμαστε σε κάτι που έχει να κάνει με καλλίπυγες γυναίκες, έτοιμες να ικανοποιήσουν παντοιοτρόπως τους άνδρες. Όταν λέμε παράδεισος εννοούμε σε ποια χώρα ο άνδρας έχει ελεύθερο χρόνο να τον αξιοποιήσει για τον εαυτό του, όπως θέλει εκείνος...

Μικρά αριστουργήματα με… αβγά!

«Όταν μια απλή ενέργεια γίνεται με τόση ακρίβεια και λεπτομέρεια δεν μπορεί παρά να ονομάζεται τέχνη», είπε ένας ειδικός έργων τέχνης βλέποντας για πρώτη φορά την εντυπωσιακή δουλειά του Σλοβένου καλλιτέχνη Franc Grom. Γιατί είναι, βέβαια, πολύ εύκολο να ανοίξει κάποιος μια τρύπα στο τσόφλι ενός αβγού, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι (για να μην πω μόνο ένας!) μπορούν να το κάνουν με τον τρόπο που το κάνει ο Franc.

Δυσλεξία: Βοηθάει η άσκηση με γυαλόχαρτο

Η βιωματική και πολυαισθητηριακή προσέγγιση της γραφής και της εκμάθησης των γραμμάτων σε παιδιά με μαθησιακά προβλήματα, δυσλεξία αποτελεί απαραίτητη συνθήκη.

Ζητιάνος ο... Hugh Jackman!

Τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε Ο διάσημος και πολύ γοητευτικός ηθοποιός, Hugh Jackman πρωταγωνιστεί στη νέα του ταινία «Les Miserables» (Οι Άθλιοι), το μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφέα Βίκτωρ Ουγκώ, όπου υποδύεται έναν ζητιάνο και όπως ήταν φυσικό μπήκε στο πετσί του ρόλου.

Διένυσε 4.67 εκατομμύρια χιλιόμετρα με το ίδιο αυτοκίνητο!

  Μια θέση στο βιβλίο Γκίνες κατέχει ένας...

Μοναδικές φωτογραφίες από όλον τον κόσμο

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα pics που κέρδισαν κατά καιρούς τον τίτλο «travel photo of the week» στο site του National Geographic. Σπάνια στιγμοιότυπα από τον όμορφο πλανήτη μας.   Κεριά σε ένα ιερό του Day of the Dead στο Μεξικό.

Παλιός καθρέπτης μπιζουτιέρα

Τέρμα τα μπερδεμένα κρεμαστά σκουλαρίκια! Πάρτε την κορνίζα ενός vintage καθρέπτη (όσο πιο vintage τόσο πιο καλά) και ή αφήστε τον στο φυσικό του χρώμα, ή απλά περάστε τον με ένα γυαλόχαρτο ώστε να αποκτήσει ένα πιο παλιό στυλ. Τέλος, στο σημείο που ήταν ο καθρέπτης (ζητήστε από ένα μαραγκό να σας το αφαιρέσει) πάρτε τρέσες από παλιά σεμέν της γιαγιάς και κολλήστε τις από την μία άκρη στην άλλη.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΜΝΗΜΗΣ

Η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Ν.Πιερίας κάλυψε τον τομέα της προ νοσοκομειακής περίθαλψης σε αυτήν την δράση μνήμης. Την δράση διοργάνωσε η Νεολαία Ποντιακών Σωματείων Ν.Πιερίας.

Ρίσκο για τους άνδρες η έξτρα τεστοστερόνη για αδυνάτισμα

Οι παχύσαρκοι άνδρες θα μπορούσαν να χάσουν αρκετά παραπανίσια κιλά, αν έπαιρναν συμπληρώματα της ορμόνης τεστοστερόνης, σύμφωνα με μία νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Όμως, οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι το όφελος θα το έχουν οι άνδρες εκείνοι που έχουν ήδη στον οργανισμό τους έλλειψη τεστοστερόνης, ενώ η λήψη έξτρα ποσότητας της εν λόγω ορμόνης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη και για καρδιοπάθεια.

Φταρνίστηκε 9 ημέρες μετά το... θάνατό της!

Μπορεί διάφορα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό να μας αγχώνουν σχετικά με τις συνθήκες ζωής στην... υποσαχάρια Αφρική, αφού κάποιες από αυτές ενδεχομένως να τις βιώσουμε και εμείς σε περίπτωση χρεωκοπίας. Όμως, μη νομίζετε, υπάρχουν και γεγονότα που συμβαίνουν εκεί, τα οποία θα μπορούσαν να αναπτερώσουν τις ελπίδες για το μέλλον... Ένα παράδειγμα: Η ανάσταση νεκρών!

Σβήστε τις κηλίδες και τις πανάδες

Καφετί πανάδες, μαύρα στίγματα, κηλίδες φωτοευιασθησίας και φακίδες; Υπάρχει τρόπος να τις μειώσετε ή και να τι εξαφανίσετε και να αποκτήσετε ένα λευκό, καθαρό πρόσωπο.