Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτέμβριος, 2012

Καλλιτέχνης σχημάτισε κουκουβάγια στο καϊμάκι του καφέ!

Μια φώτο που κάνει το γύρο του Internet «ανέβασε» ένας καλλιτέχνης, ο οποίος κατάφερε να σχηματίσει το πρόσωπο μιας κουκουβάγιας στο… καϊμάκι του καφέ!

Η Lady Gaga ποζάρει ημίγυμνη για το ‘Body Revolution’

Το δικό της αγώνα για την υποστήριξη όσων πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ξεκίνησε η Lady Gaga. Η τραγουδίστρια, η οποία μας έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν με τις αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, δημοσίευσε στο site της φωτογραφίες στις οποίες η εκκεντρική σταρ φοράει μόνο τα εσώρουχά της.

Το στυλ του άνδρα σήμερα

Ή τουλάχιστον, όπως θα θέλαμε να είναι… Ο άντρας σήμερα, ενημερώνεται το ίδιο με τη γυναίκα για τις τάσεις και τα trends της εποχής και ενδιαφέρεται να βελτιώσει το στυλ και την εμφάνισή του.

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς

Μυστικά για τέλεια εμφάνιση Διαβάστε μικρές συμβουλές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητά σας...

Ρολά σφολιάτας με κανέλα και μύρτιλλα

Υλικά Για 4-6 άτομα 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου περίπου 400 γραμμάρια 1 κούπα καθαρισμένα μύρτιλλα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο 6 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη 1 1/2 κουταλιά της σούπας κανέλα σε σκόνη 3 1/2 κουταλιές της σούπας επιπλέον καστανή ζάχαρη για το φινίρισμα Για το γλάσο 250 γραμμάρια λευκή σοκολάτα λιωμένη 200 γραμμαρια άχνη ζάχαρη