Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2014

Silicon Valley: Η κοιλάδα με τα χλιδάτα σπίτια των... γιγάντων της τεχνολογίας!!!

Οι τιμές των σπιτιών στη Βόρεια Καλιφόρνια είναι υπέρ του δέοντος ανεβασμένες, καθώς η ολοένα και αυξανόμενη τεχνολογική πρόοδος ενισχύει την όλο και πιο διογκωμένη αγορά ακινήτων.

Τα 10 ωραιότερα cafés στον κόσμο!

Ο Βρετανός ποιητής του 20ού αιώνα Τ. S. Eliot έλεγε χαρακτηριστικά ότι «έχει μετρήσει τη ζωή του με κουταλιές καφέ!» και δεν είναι απίθανο οι περισσότεροι να έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς ο καφές σε όλες του τις μορφές αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.  Από το τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια μέχρι τη Βιέννη, την Πράγα και τη Βουδαπέστη, 10 εντυπωσιακά καταστήματα κερδίζουν τις εντυπώσεις με τη διακόσμησή τους και όχι μόνο. 1. «AIA Coffee & Restaurant», Πόρτο, Πορτογαλία Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα στεγάζει ένα από τα πλέον δημοφιλή cafes στο Πόρτο, όπου η διακόσμηση κλέβει την παράσταση: vintage έπιπλα και διάφορες κορνίζες στους τοίχους, χειροποίητα λευκά είδη και προσεγμένα σερβίτσια μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή.

Κριτσίνια Ολικής Ηλιόσπορου

ΥΛΙΚΑ 700 γρ. αλεύρι ολικής Αφοι ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΜΑΝΝΑ 3/4 ποτήρι ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 3/4 ποτήρι ρετσίνα ή άλλο κρασί

Σύγχρονα… παραμυθόσπιτα στον κόσμο!

Σπίτια εμπνευσμένα από παραμύθια, με τη Χιονάτη και την Σταχτοπούτα να ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν την πόρτα αλλά και με τον Χάνσελ και την Γκρέτελ να ετοιμάζουν το σοκολατένιο μικρό παράδεισό τους… Κάτι τέτοιο σκέφτεται όποιος βλέπει τα σπίτια των ακόλουθων φωτογραφιών που έχουν ως πρότυπο σχεδιαστικό -τι άλλο;- τα αγαπημένα παραμυθόσπιτα της παιδικής μας ηλικίας. Πολύχρωμα, κουκλίστικα και μοναδικά στο είδος τους, ξεχωρίζουν χωρίς καμία δυσκολία στη γειτονιά που βρίσκονται… Απολαύστε τα!

RGR House in Italy

Το RGR σχεδιασμένο από την archiNOW! βρίσκεται στην όμορφη πόλη του Ρίμινι, Emilia-Romagna, στην Ιταλία. Πρόσφατα ανακαινισμένο αποτελεί μια σύνθεση απλών στοιχείων με μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Με την εντυπωσιακή του πρόσοψη απλώνεται πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα και προκαλεί εντύπωση σε όποιον το αντικρίζει.

Ταξίδι πολυτέλειας σε ράγες, με το Maharaja Express

Το Maharaja Express είναι ένα πολυτελές τρένο που λειτουργεί στους ινδικούς σιδηρόδρομους από τις αρχές του 2010. Το ταξίδι με ένα τέτοιο τρένο είναι η τελευταία εκδοχή των πολυτελών διακοπών. Ταξιδιωτικές εταιρείες από όλο τον κόσμο επενδύουν στην ανασύσταση ιστορικών δρομολογίων, στην πολυτελή τους εκδοχή. Το Maharaja Express είναι μια τέτοια προσπάθεια, που προσπαθεί να αναδημιουργήσει την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και την κομψότητα της μετακίνησης των Ινδών μαχαραγιάδων τη αποικιακής εποχής.

Οι 10 κορυφαίοι αφρικανικοί προορισμοί

Η επιλογή των δέκα κορυφαίων προορισμών της Αφρικής, δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεδομένου του μεγέθους και της ποικιλομορφίας της ηπείρου και των χωρών της. Το click@Life πάντως προσπάθησε να κάνει μια λίστα με σημαντικά αξιοθέατα της «Μαύρης Ηπείρου», που θα άξιζε με το παραπάνω να επισκεφτεί κανείς.

Τραγανά ρολά με μαρμελάδα μήλο και κανέλα

  ΥΛΙΚΑ 10 φέτες σταρένου ψωμιού 60 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 κ.γ. κανέλα σκόνη 110 γρ. ζάχαρη 300 γρ. μαρμελάδα μήλο

Το βενετσιάνικο καρναβάλι ξεκινά...

Από τις 15 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 4 Μαρτίου 2014, η Βενετία διώχνει από πάνω της το «πέπλο» της χειμωνιάτικης μελαγχολίας και μπαίνει σε ρυθμούς Καρναβαλιού! Κατά τη διάρκεια της Αποκριάς (Carnevale), αυτή η παραμυθένια πόλη με την υδάτινη γοητεία και τα αριστοκρατικά παλάτια, γεμίζει μασκαρεμένους -αρλεκίνους, καζανόβες, ντόμινο κ.ά.- που χορεύουν και συμμετέχουν σε δεκάδες εκδηλώσεις που αναβιώνουν τη μακρά παράδοση της πόλης. Το φετινό Καρναβάλι έχει θέμα τη «Φανταστική φύση» και συνεπώς, θα είναι αφιερωμένο στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και το περιβάλλον.

Τα 100 καλύτερα βιβλία της νεοελληνικής λογοτεχνίας

Σύμφωνα με τις επιλογές 120 συγγραφέων. Με τη συμμετοχή 120 λογοτεχνών ολοκληρώθηκε η μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησαν το bookpress.gr και το Βιβλιοπωλείο Πολιτεία, για την ανάδειξη των 100 βιβλίων που αξιολογούνται από τους συγγραφείς ως τα καλύτερα της νεοελληνικής λογοτεχνίας των τελευταίων δύο αιώνων (1813-2013).

35 πράγματα για τα οποία θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο μεγαλώνοντας

Μετά από χρόνια και όσο μεγαλώνεις, το μόνο πράγμα που δεν θα πρέπει να κάνεις είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ξεκίνα τις αλλαγές πριν τα χρόνια περάσουν και μετανιώνεις...

14 προορισμοί που πρέπει να επισκεφθείτε το 2014

Λίμνη Τσιβλού: Γιατί να πάτε: Πνιγμένη στα πεύκα, τα έλατα και τα πλατάνια, μοιάζει με καθρέφτη που αντικατοπτρίζει την ομορφιά της περιοχής με τις γύρω κορυφές σαν να συναγωνίζονται για το ποια θα πάρει καλύτερη θέση προκειμένου να φανεί το είδωλό της στα πράσινα νερά της λίμνης. Είναι μικρή και αν την δεις από ψηλά, συγκεκριμένα από τον δρόμο που οδηγεί στην Ανω Ποταμιά, θα νομίζεις ότι δημιουργήθηκε από την καθίζηση του θόλου κάποιου ηφαιστείου. Ομως έγινε ακριβώς το αντίθετο. Η ιστορία της ξεκινά το 1912 όταν το ύψωμα Βαρνή εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα κατολίσθησης. Τελικά η καθίζηση του εδάφους που έγινε τον Μάρτιο του 1913 κατέστρεψε τους οικισμούς Συλίβαινα και Τσιβλό προκαλώντας το φράξιμο του ποταμού Κράθι. Ετσι δημιουργήθηκε η λίμνη η οποία βρίσκεται σε ύψος 780 μ.

Ακόμη και η κακοκαιρία έχει την ομορφιά της!

Γιατί και η κακοκαιρία μπορεί να προσφέρει όμορφο θέαμα....  

Το εγκαταλειμμένο χωριό των γκράφιτι!

Το μικρό χωριό Doel βρίσκεται στο Βέλγιο και κάποτε έσφυζε από ζωή. Κι αυτό μέχρι το 2008 οπότε οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν εξαιτίας της επέκτασης του λιμανιού της Αμβέρσας και του προβλήματος της ανεργίας. Μέσα σε μερικές μόνο μέρες το χωριό ερήμωσε, τα σπίτια έκλεισαν και οι δρόμοι άδειασαν.

Σύγχρονο σπίτι στο Beverly Hills

Το άνετο αυτό σπίτι είναι ένα από τα δημιουργήματα του Marc Whipple (Whipple Russell Architects) και βρίσκεται στο Beverly Hills. Χτίστηκε με φυσικά υλικά, με έμφαση στη σύγχρονη λειτουργικότητα και καινοτομία. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η διαφάνεια, πράγμα που επιτρέπει στους κατοίκους να βλέπουν όλο το σπίτι, όπου κι αν βρίσκονται.

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΩΝ;

  Τί είναι, πώς μεταδίδεται, πώς προστατευόμαστε;  Μεγάλο άγχος προκαλεί η εξάπλωση του ιού HPV σήμερα. Το Παπ-Τεστ, το τέστ κατά Παπανικολάου δηλαδή, σώζει ζωές, γιατί κάνει έγκαιρη διάγνωση όταν αυτός ο ιός προσβάλλει τον τράχηλο της μήτρας της γυναίκας. Παρ’όλη την πρόοδο της προληπτικής ιατρικής αλλά και των σύγχρονων θεραπευτικών τεχνικών όμως, συνεχίζει ο ιός αυτός σήμερα να αποτελεί φόβητρο. 

Απλοί τρόποι εκμάθησης ορθογραφίας

Το κάθε παιδί μαθαίνει ορθογραφία με διαφορετικό τρόπο. Ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο που παρατηρείται είναι η δυσορθογραφία των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες. Το δύσκολο είναι ότι ενώ ξέρουν τον κανόνα, τον ξεχνούν όταν γράφουν! Γράφω μερικές ιδέες για το πως μπορεί να διδαχθεί η ορθογραφία και η γραμματική.

Ο Χιου Τζάκμαν παρουσιαστής των θεατρικών βραβείων Tony

Βετεράνος στον θεσμό αποδεικνύεται ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει ήδη παρουσιάσει τρεις φορές την τελετή απονομής των βραβείων από το 2003-2005 και μάλιστα είχε αποσπάσει για αυτές τις εμφανίσεις του ως παρουσιαστής το βραβείο Emmy το 2004 και μια υποψηφιότητα για Emmy το 2005.

Τα 10 πιο εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα στον κόσμο!

Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα των μεγαλουπόλεων ανά τον κόσμο συγκεντρώνουν τα βλέμματα των επισκεπτών που απολαμβάνουν εκεί τις αγορές τους αλλά και τις βόλτες τους για καφέ ή φαγητό. Πολυώροφα, πολυτελή, με εντυπωσιακά μαγαζιά, προσφέρουν όχι μόνο τη δυνατότητα της ποικιλίας στις αγορές, καθώς συγκεντρώνουν πολλά καταστήματα σε ένα μόνο σημείο,αλλά και την ευκαιρία να επιδοθούν οι επισκέπτες σεδιάδορες δραστηριότητες.

Τι είναι το σπαθόλαδο το γιατρικό των Αρχαίων Σπαρτιατών που κατακτά τις ΗΠΑ;

Τις ευεργετικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ανακάλυψαν οι Αμερικανοί. Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, το χρησιμοποιούσαν προκειμένου να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, αλλά και το έλκος του στομάχου και την κατάθλιψη. 

Πέντε ξενοδοχεία με θέα που κόβουν την ανάσα

Η γιορτή των απανταχού ερωτευμένων είναι προ των πυλών και λίγο πριν ορκιστείτε παντοτινή αγάπη στο έτερον ήμισυ, η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www . trivago . gr επιλέγει και παρουσιάζει πέντε ξενοδοχεία ιδανικά για ρομαντικές εξορμήσεις. Κοινό τους χαρακτηριστικό; Η καταπληκτική θέα που αυτά προσφέρουν. Είτε είστε άνθρωπος της πόλης είτε σας αρέσουν οι μικρές αποδράσεις μακριά από τα αστικά κέντρα, και τα πέντε υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.   Ξενοδοχείο Zagori Suites , Ζαγοροχώρια Το Zagori Suites είναι ένα luxury boutique ξενοδοχείο, σε ένα από ωραιότερα χωριά του Ζαγορίου, τη Βίτσα. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων, δίπλα στο φαράγγι του Βίκου στο Μονοδένδρι και στα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη στην Αρίστη και στο Πάπιγκο, μόλις 35 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα......

Σκυλιά με… κολάρο και γραβάτα!

Επειδή τα σκυλιά ως γνωστόν είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ο φωτογράφος Fran Veale από το Δουβλίνο είπε να τα ντύσει σαν τους ιδιοκτήτες τους, ανάλογα με τη ράτσα, την έκφραση και το τρίχωμά τους! Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό ακριβώς επειδή καθένα από τα σκυλιά αποδίδει στην εντέλεια το χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του. Η τσαχπινιά, η σοβαρότητα, η αναμελιά, η τσαντίλα συνδυάζονται με το ανάλογο σχέδιο, το μοτίβο στο ύφασμα του πουκαμίσου, ενώ εάν κάποιο σκυλί θα φορέσει ή όχι γραβάτα (και γυαλιά ακόμα) αυτό εξαρτάται από το στυλ του. «Γύρισα όλο το Δουβλίνο σταματώντας τους περαστικούς για να τους ρωτήσω εάν θα ήθελαν να φωτογραφίσω τους σκύλους τους με κολάρο και γραβάτα. Οι περισσότεροι το βρήκαν αστείο και εσείς τώρα βλέπετε αυτό το αποτέλεσμα», λέει ο 37χρονος φωτογράφος.

Oι άγγελοι της Victoria΄s Secret γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο

Τα πιο σέξυ κορίτσια φόρεσαν ήδη τα εσώρουχά τους και ανυπομονούν να υποδεχτούν την Ημέρα των Ερωτευμένων. Οι άγγελοι της Victoria΄s Secret ρίχνουν τα βέλη τους για να κατακτήσουν κάθε αρσενικό. Η Κάντις Σουάνπολ, η Αντριάνα Λίμα, η Κάρλι Κλος και η Λίλι Όλντριτζ ποζάρουν με τα εσώρουχά τους και, όπως πάντα, κόβουν την ανάσα με τις αναλογίες τους.

Οι πιο ρομαντικές αποδράσεις στην Ευρώπη για τους ερωτευμένους

Ακόμη κι αν τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν για τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχετε τουλάχιστον υπόψη σας τα παρακάτω ρομαντικά μέρη, για ένα ταξίδι με τον καλό/καλή σας, όταν θα… σπάσετε τον κουμπαρά σας ή κερδίσετε το λαχείο! Η αγάπη και ο έρωτας είναι συναισθήματα που μας δίνουν ζωή και αισιοδοξία. Και μάλιστα, μια απόδραση σε ένα μέρος που προσφέρεται για ένα ρομαντικό διάλειμμα με το άλλο μας μισό, είναι ό,τι καλύτερο για να ξεφύγουμε από τη δύσκολη καθημερινότητα και να ανανεωθούμε.

Προετοιμασίες για το 8ο SMF και προβολή της SHIMANO

                                                 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες  για το 8o SMF  όπως και για την επαγγελματική ομάδα UCI MTB του φεστιβάλ την SMF TEAM Eυχάριστα τα μηνύματα από εταιρίες που θα  έχουν παρουσία στην EXPO AREA που θα λειτουργήσει στο διήμερο του  8ου   SMF

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου, Η μετάδοση των μηνυμάτων που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει στα άτομα όλων των ηλικιών, αποτέλεσε και αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ''.

Εσώρουχα που διεγείρουν τις αισθήσεις

                                        Η βρετανική εταιρία εσωρούχων Agent Provocateur παρουσίασε τη νέα της σειρά, σχεδιασμένη εξ’ ολοκλήρου από τις αδερφές Penelope και Monica Cruz. Οι 2 Ισπανίδες δέχθηκαν την πρόσκληση για τη δημιουργία μιας δικής τους collection και παρουσίασαν μια σειρά 46 κομματιών, φτιαγμένων από δαντέλα, σιφόν και διαφάνεια, που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα, είναι άνετα αλλά ταυτόχρονα σέξι.

Διαφημίσεις σε… χωράφια!

Χρειάζεται απλά λίγη έμπνευση, ένας σπαρμένος αγρός και συνήθως ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Για την απόδοση της διαφήμισης δεν γνωρίζουμε, ωστόσο άν ο αγρός είναι κοντά σε αεροδρόμιο είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα των επιβατών των αεροπλάνων.

Ένα υποθαλάσσιο δωμάτιο ανοίγει σε πολυτελές resort της Αφρικής

Δεν είναι το πρώτο, είναι όμως το μοναδικό στο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης! Το Manta Resort στο νησί Pamba της Τανζανίας, πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό υποθαλάσσιο δωμάτιο στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΕΛΙ ΣΕ ΚΕΡΑΜΙΔΙ

YΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 100 γρ. καπνιστό χέλι 1 ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες 1 ντομάτα ώριμη, κομμένη σε φέτες 1 εκ. 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ. γλυκού χυμός λεμονιού τα φύλλα από 2 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα 1/3 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι 30 ml νερό, αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά

Δερμάτινα παπούτσια: Πώς να τα φροντίσετε σωστά

Προσέξτε το βούρτσισμα. Χρειάζεται κάτι μαλακό, για να μην τους πάρει το σκαλπ. Δεν βάφονται και δεν γυαλίζονται όσα έχουν υποστεί επεξεργασία λαδιού, δηλαδή τα κατεργασμένα δέρματα με την παμπάλαια μέθοδο της φυτικής βυρσοδεψίας. Ήτοι: Timberland, Sebago, Weekender, Boat Shoes κ.λπ. Αυτά πλένονται σχολαστικά μ’ ένα υγρό πανί και καθαρό σαπούνι. Ένα πινέλο του ξυρίσματος θα σας εξυπηρετήσει απόλυτα....

Βίλα Wienberg....."Το μικρό σπίτι στο λιβάδι"

Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό , η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και χαλαρωτική . Μόλις το πόδι αγγίζει το έδαφος αυτής της κατοικίας , ένα ιδιαίτερο συναίσθημα δημιουργείται. Ένα συναίσθημα ευχάριστο , μυστηριώδες .Χτισμένο  έτσι όπου το Γιν και το Γιανγκ βρήκε επιτέλους την τέλεια ισορροπία και την αρμονία του . Είναι αρκετά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι στην πραγματικότητα βρίσκετε σε μια πολύ παραδοσιακή γειτονιά , Højbjerg , που βρίσκεται στα προάστια του Aarhus .

Κότα γεμιστή με ριζότο λαχανικών στη γάστρα

  Βαθμός δυσκολίας: 5 Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 1,5 ώρα  Υλικά για 6 άτομα 1 κότα ελευθέρας βοσκής 2 με 2,5 κιλά 1 φλιτζάνι λευκό κρασί

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Αγώνες της 22ης Χειμερινής Ολυμπιάδας

Με ένα γραφικό στοιχείο που περιλαμβάνει έξι χειμερινά Ολυμπιακά Αγωνίσματα, καθώς και ένα κομμάτι από τον καταστατικό χάρτη του Ολυμπιακού Κινήματος, η Google υποδέχεται τους Αγώνες της 22ης Χειμερινής Ολυμπιάδας που θα διεξαχθούν στο Σότσι της Ρωσίας.

Κατοικία στην Αυστραλία

Η κατοικία Hawthorn αποτελεί ένα σύγχρονο κτίριο στα προάστια της Μελβούρνης, στην Αυστραλία, το σχεδιασμό της οποίας ανέλαβαν οι αρχιτέκτονες της Canny. Ο κύριος στόχος των ιδιοκτητών ήταν η ύπαρξη ανεξάρτητης ζώνης διαβίωσης για τις ανάγκες της αυξανόμενης οικογένειάς τους. Μια παραδοσιακή πρόσοψη κοσμεί την πλευρά του σπιτιού που βλέπει στο δρόμο, ενώ στην αντίθετη πλευρά το σπίτι είναι εξαιρετικά σύγχρονο. Όσο για το πίσω μέρος του σπιτιού, εκεί βρίσκεται η πισίνα και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής.

Natalie Portman....Το απόλυτο θηλυκό!!!

in Share Τίποτα στη ζωή της Natalie Portman δεν έχει γίνει στην τύχη. Από το ντεμπούτο της στο σινεμά ως 'το κοριτσάκι στο Leon' μέχρι το Όσκαρ Α' Γυναικείου για το 'Black Swan' ή τον αστείο για την κλάση της ρόλο ως Jane Foster στο πλευρό του Thor,  η 32χρονη ξέρει μια χαρά τι κάνει. Εξαιρείται εκείνο το φεγγάρι που τα είχε φτιάξει με τον Devendra Banhart.

10 από τα καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ μουσεία της Ευρώπης

Μουσείο Πράδο, Μαδρίτη Μπορεί να μας αρέσει να γκρινιάζουμε και μπορεί στη χώρα μας τα περισσότερα και πιο σημαντικά μουσεία να απαιτούν αντίτιμο για την είσοδό μας σε αυτά, αλλά στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες χώροι τέχνης, που έχουν δωρεάν είσοδο.

8 διάσημες με άψογο look!!!

Kim Kardashian, Gisele Bundchen, Miranda Kerr… Το Σαββατοκύριακο πολλοί stars το εκμεταλλεύονται ώστε να ντυθούν χαλαρά και casual. Για παράδειγμα, η Jessica Alba πήγε στις κούνιες με τις κόρες και τον σύζυγό της, και φόρεσε ένα denim σορτσάκι, μαύρο καλσόν και χαμηλά μποτάκια. Από την άλλη, η Kim Kardashian χαλαρώνει σπάνια ενώ -όπως φαίνεται- η pencil φούστα και οι ψηλοτάκουνες γόβες δε λείπουν από την καθημερινότητά της.

Δύο γιγαντιαία γλυπτά κεφαλιών αλόγων, μεταμορφώνουν τον σκωτσέζικο ορίζοντα

Το γλυπτό «The Kelpies» είναι μια τεράστια εγκατάσταση που αποτελείται από δύο γιγαντιαία γλυπτά κεφαλιών αλόγων, δημιουργημένα από τον καλλιτέχνη Andy Scott. Οι 30 μέτρων κατασκευές, η κατασκευή των οποίων ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια, είναι εμπνευσμένες από έναν θρύλο της Σκωτίας, κατά τον οποίο ένα πνεύμα του νερού, παίρνει το σχήμα ενός αλόγου.

Σύγχρονη κατοικία στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Σχεδιασμένη από τους αρχιτέκτονες Luigi Rosselli, η κατοικία αυτή είναι χτισμένη στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, κοντά στις ακτές του Little Bay. Πιο συγκεκριμένα η Quarterdeck αποτελεί ένα καλό παράδειγμα σύγχρονου οικοδομήματος, που συνδυάζει σύγχρονα σχεδιαστικά στοιχεία με αγροτικές αποχρώσεις.

Ταξίδι στην παγωμένη, αλλά μαγευτική Νορβηγία

Το Geirangerfjord Η Νορβηγία είναι ένας προορισμός… ζωής και ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, είναι εξαιρετικά απλός: πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες χώρες του κόσμου, με εκπληκτική φύση και όμορφες πόλεις. Αυτό της το χαρακτηριστικό, κάνει όμως περίπλοκα τα πράγματα για εμάς, καθώς είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξουμε ανάμεσα στα καλύτερα αξιοθέατά της. Θα το προσπαθήσουμε όμως…

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κεφίρ

Το κεφίρ όπως και όλα τα προϊόντα ζύμωσης του γάλακτος όπως το γιαούρτι, το ξυνόγαλα και το αριάνι, είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο οι γηγενείς λαοί των χωρών του Καυκάσου και της Μέσης Ανατολής καταναλώνουν και απολαμβάνουν τα οφέλη του πολλούς αιώνες τώρα. Είναι άλλωστε συχνό φαινόμενο να ξεπερνούν τα 100 έτη ηλικίας οι κάτοικοι των περιοχών αυτών. Παρά το γεγονός ότι το γάλα είναι από μόνο του μια πολύ καλή τροφή, η ζύμωση που υφίσταται από τους σπόρους του κεφίρ στην ουσία το ‘αναβαθμίζει’. Οι "σπόροι" του κεφίρ είναι μια μάζα βακτηριδίων, ζύμης και πολυσακχαρίτη και η μικροβιολογία τους είναι πολύ σύνθετη. Ο πολυσακχαρίτης που περιέχει η μάζα των σπόρων του κεφίρ έχει αποδειχθεί ότι είναι μοναδικός και του έχει δοθεί το όνομα kefiran.