Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αηδία: Δείτε από τι φτιάχνονται τα ζελεδάκια που τρώτε στο σινεμά!

 sok-deite-pos-ginontai-ta-zeledakia-ftiaxte-ta-dika-sas
Ένα… ωμό βίντεο που κυκλοφορεί τελευταία στο διαδίκτυο έχει γίνει viral, αφού δείχνει κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε δει και δεν είχαμε φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα.
Το βίντεο παρουσιάζει το πώς ακριβώς παράγεται η ζελατίνη, το βασικό συστατικό στα ζελέ, στην ζαχαροπλαστική, αλλά και στην μαγειρική. Συγκεκριμένα δείχνει με κάθε λεπτομέρεια όλη την διαδικασία που ακολουθείται μέχρι να φτάσει ένα γλυκό ζελεδάκι στο στόμα σας…
Το γραφικό αυτό βίντεο δείχνει ότι το άοσμο συστατικό της ζελατίνης παράγεται από το δέρμα γουρουνιών (!) και μάλιστα με τρόπο που θα σας κάνει να ανακατευτείτε στο στομάχι.
Εκτός από το δέρμα, χρησιμοποιούνται και τένοντες, σύνδεσμοι και οστά του ζώου για να δημιουργηθεί η ουσία που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα αγαπημένα σας γλυκά.
Το βίντεο κοινοποιήθηκε αρχικά από την Alina Kneepkens στο Facebook και έχει τίτλο “Ζελατίνη – η πραγματική ιστορία” (Gelatin – the Real Story). Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερες από επτά εκατομμύρια προβολές σε τρεις μέρες (!) και μια πολύ έντονη συζήτηση γύρω από το θέμα που παρουσιάζει.
Μάλιστα υπάρχουν ήδη σχεδόν 14.000 σχόλια στο βίντεο, το οποίο δείχνει τη διαδικασία παραγωγής ζελατίνης σε αντίστροφη διαδικασία.
Δείτε κι εσείς το βίντεο… αν αντέχετε!…
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου