Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουάριος, 2017

14 Ρομαντικές Ιδέες Διακόσμησης Κρεβατοκάμαρας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πηγή Η αλήθεια ότι θα πρέπει να εκφράζετε την αγάπη σας κάθε μέρα, με μικρά πράγματα, αλλά υπάρχει επίσης μια ημέρα που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερη και αυτή είναι του του Αγίου Βαλεντίνου . Εκτός από το δώρο που πρόκειται να προσφέρετε ή το δείπνο που θα ετοιμάσετε, ολοκληρώστε την προετοιμασία σας διακοσμώντας την κρεβατοκάμαρας σας με ρομαντικό τρόπο. Θα ήταν μια υπέροχη έκπληξη! Προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί και εκμεταλλευτείτε το χρώμα της αιώνιας αγάπης. Κόκκινο χρώμα, κόκκινα τριαντάφυλλα και μερικά κεριά.  Τα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς είναι επίσης μια τρομερή ιδέα !! Για να εμπνευστείτε δείτε μερικές ερωτικές ιδέες παρακάτω και δοκιμάστε τις.

ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ

 Αφράτα γιαουρτοπιτάκια που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο!!! θα χρειαστούμε: (για τη ζύμη) 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κεσεδάκι γιαούρτι (με την πέτσα) 1 κεσεδάκι σπορέλαιο 1/2 κεσεδάκι γάλα 1/2 κεσεδάκι νερό 1 κ. γλυκού αλάτι 2 μπέικιν ή 40 γρ. (αν έχετε χύμα)

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ..ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!

Κάθε χρόνο εκατομμύρια γυναίκες ξοδεύουν πολλά χρήματα για καλλυντικά και άλλα προϊόντα φροντίδας του δέρματος. Δυστυχώς τα περισσότερα απ’ αυτά τα καλλυντικά σκευάσματα δεν είναι ότι πιο αποτελεσματικό και έχουν υπέρμετρες τιμές. Επιπλέον, λόγω των σκληρών χημικών ουσιών που περιέχονται σ’ αυτά τα προϊόντα, θα πρέπει να προσέξετε για τυχόν παρενέργειες. Σε αντίθεση τα φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος δεν είναι μόνο φθηνά επιπλέον εξασφαλίζουν ότι το ευαίσθητο δέρμα σας δεν θα υποφέρει από τις άσχημες παρενέργειες των χημικών ουσιών.

Μωρότουρτες και πρωτότυπες συνθέσεις για τα νεογέννητα!

  Δώστε χρώμα  στις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής σας με πρωτότυπες συνθέσεις από μπαλόνια στο μαιευτήριο!!!Μια τεράστια γκάμα από συνθέσεις μπαλονιών για την μητέρα και το νεογέννητο....και ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο δώρο και πολύ χρήσιμο ..η μωρότουρτα, η οποία περιλαμβάνει τα απαραίτητα προϊόντα για την φροντίδα του νεογέννητου!

Luxury Living: Πόση πολυτέλεια χωρά σε ένα διαμέρισμα μόλις 40τ.μ;

Ένα παλιό διαμέρισμα 40τ.μ. στο Λονδίνο ανακαινίζεται πλήρως θυμίζοντας σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Για τη διαρρύθμιση του χρειάστηκε να γκρεμιστούν οι περιττοί τοίχοι ώστε να δείχνει μεγαλύτερο, ενώ για τη διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκαν elegant έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα σε κλασσικό design αλλά και υψηλής ποιότητας υλικά. Η παλέτα των ανοιχτών χρωμάτων με ελάχιστες έντονες πινελιές συμβάλουν στο να δείχνει πιο φωτεινός ο χώρος και ακόμη πιο αριστοκρατικός. Μία σύντομη ματιά στο εσωτερικό δίνει τις καλύτερες ιδέες-προτάσεις για ένα μικρό διαμέρισμα.

Ζωγραφική με Heartblocks

Έκθεση ζωγραφικής της Αριστέας Τσάντζου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ"!

 Οι κατασκευές μπαλονιών είναι μια τέχνη. Όπως σε κάθε τέχνη, αναγκαίο όπλο είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα.Η εμπειρία της ιδιοκτήτριας του "ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ" είναι έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη στολισμού ....θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μπαλονιών καθώς και μια μεγάλη γκάμα ειδών δώρου. Make your day by ...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Μαρία Τσιτουρίδου Αγ.Λαύρας 6 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2351 100419

Συνταγές: Ισχυρά φυσικά ελιξήρια για πληθώρα προβλημάτων υγείας

Ο φυσικός τρόπος να νικήσετε κάθε πρόβλημα υγείας. Ξερόβηχας:  Επιθέματα ζεστά κρύα εναλλάξ. 3 λεπτά ζεστά και 1 λεπτό κρύα, το κάνουμε για 10 λεπτά, τρεις φορές την ημέρα.

Πανεύκολο lemon cake με γιαούρτι σε 5 βήματα!

Πανεύκολο lemon cake με γιαούρτι σε 5 βήματα!

Συντονισμένες και οργανωμένες ενέργειες, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Σάββας Χιονίδης: «Σε πλήρη ετοιμότητα, με το προσωπικ ό κ αι τα μέσα που διαθέτει, για την αντιμετώ πιση των έντονων κ αιρικ ών φαινομένων, με συντονι σμένες κ αι οργανωμένες ενέ ργειες, ο Δήμος Κ ατερίνης αντιμετώ πισε έγκ αιρα τα ό ποια προβλήματα προέκυψαν κ αι η πόλη λειτούργησε»

Τραγικό: Άφησαν τον γιο τους να πεθάνει επειδή δεν συμπαθούν τους γιατρούς

Κάθε μέρα αποκαλύπτονται τραγικά περιστατικά με παιδιά που αδυνατείς να πιστέψεις. Αναρωτιέσαι πως μπορεί να συμβαίνει αυτό σε αθώες ψυχές και μάλιστα οι θύτες να είναι οι ίδιοι οι γονείς. Δυστυχώς, όμως, είναι η πραγματικότητα της εποχής μας. Έτσι, έρχεται να προστεθεί ακόμα μία είδηση που προκαλεί αποτροπιασμό.

STEP BY STEP: ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

Το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο και η κούραση μπορεί να ευθύνονται για τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλεται συχνά σε γενετική προδιάθεση και, όσο κι αν προσπαθεί κανείς να αποφεύγει τις αιτίες που το προκαλούν, τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.