Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων

Πόζαραν ως παιδιά για τα εξώφυλλα δίσκων όμως τα χρόνια πέρασαν και μεγάλωσαν. Τι απέγιναν άραγε;
Για 200 δολάρια φωτογραφήθηκε ο μπέμπης Spencer Elden για το εξώφυλλο των Nirvana με τίτλο Nevermind. Ο 20αρης Spencer σπουδάζει σχέδιο στην Καλιφόρνια.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
H Justine Ferrara φωτογραφήθηκε για το cover του ομώνυμου δίσκου των Korn. Το κοριτσάκι που έκανε κούνια, το 2009 αποφοίτησε από πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης έχοντας σπουδάσει επικοινωνία.

Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
Το ποσό των 6000 δολαρίων πήρε το μωρό που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο των Goo Goo Dolls. Ο Carl Gellertδεν έγινε μουσικός αλλά ασχολείται με την ιστορία της τέχνης.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
Η Billie Jo Campbell φωτογραφήθηκε για το ομώνυμο άλμπουμ των Violent Femmes και τώρα που μεγάλωσε (και ομόρφυνε) εργάζεται μαζί με τη μητέρα της.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων
Το πρόσωπο του αγοριού στο δίσκο του Nas με τίτλο Illmatic δεν είναι κανένας άλλος από τον τραγουδιστή σε ηλικία 7 ετών! Ο 38χρονος -πλέον- είναι ράπερ, στιχουργός και ηθοποιός.
Perierga.gr - Τι απέγιναν 5 μωρά-παιδιά από εξώφυλλα δίσκων   πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου