Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Γιατί να ξεκινήσετε μία τοπική θεραπεία αντιγήρανσης στο σπίτι;

Ξεκινήστε από το σπίτι, σε όποια δεκαετία κι αν είστε, όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας. Παροτρύνω πάντα τις ασθενείς μου να ξεκινούν με μια αποτελεσματική τοπική θεραπεία στο σπίτι, προτού καταφύγουν σε μια σειρά θεραπειών στο ιατρείο. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των εξόδων της ασθενούς και ελαχιστοποιεί το χρόνο απουσίας από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και το χρόνο κοινωνικού αποκλεισμού μετά τις επεμβατικές διαδικασίες. Επιπλέον, πιστεύω ότι το να ξεκινάς με μια τοπική θεραπεία στο σπίτι εξυπηρετεί τρεις βασικούς σκοπούς:


  • Δίνει σε κάθε γυναίκα μια βάση σύγκρισης - βλέπει τι αποτελέσματα μπορεί να επιτύχει στο σπίτι, γεγονός που της επιτρέπει να πάρει μια ενημερωμένη απόφαση για τις αντιγηραντικές της ανάγκες.

  • Συμβάλλει στην ενίσχυση των καλών συνηθειών περιποίησης της επιδερμίδας - η καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας αποτελεί μια συνεχή διαδικασία ομορφιάς που πρέπει να πραγματοποιείται συστηματικά, για να διατηρούνται τα αποτελέσματα.

  • Εάν μια γυναίκα θελήσει να πραγματοποιήσει στη συνέχεια θεραπείες στο ιατρείο, η επιδερμίδα της θα έχει ήδη προετοιμαστεί από τη θεραπεία που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζει στο σπίτι.

  • πηγή