Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

Πώς είναι το σπίτι της Kim Kardashian;

 
Η τηλεοπτική σταρ Kim Kardashian, που παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε λίγες μέρες, έχει ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στο Beverly Hills. To κόστος του ανέρχεται στα 4,8 εκατομμύρια δολάρια!

 
Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να σου αποφέρει ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό reality...

Mία εντυπωσιακή έπαυλη... μέσα στη φύση.


Τεράστιους εξωτερικούς χώρους, πολυτέλεια και ποιότητα ζωής.

Δυο κίονες σε υποδέχονται σε μια επιβλητική είσοδο μιας glamorous οικίας. Λιτή αρχιτεκτονική με μικρές δόσης υπερβολής.


Ξύλινο πάτωμα σε σκούρα απόχρωση για έντονη αντίθεση με το λευκό που επικρατεί και φυσικά μια εντυπωσιακή σκάλα με σφυρήλατα κάγκελα.


Καθαρές γραμμές, μοντέρνα έπιπλα, αρμονικοί γήινοι ανοιχτοί τόνοι και ο καναπές να προσθέτει μια φλοράλ (διακριτική επίσης) πινελιά.


Το μπεζ είναι το χρώμα που σαφώς επικρατεί και συνυπάρχει αρμονικά με το σκούρο ξύλο. Καθρέφτες ως διακοσμητικά στοιχεία και αίσθηση πολυτέλειας.


Τραπεζαρία σε πιο κλασικούς ρυθμούς πλαισιωμένη από καμάρες και έναν πολυέλαιο να δίνει την απαραίτητη glam πινελιά που χαρακτηρίζει την ιδιοκτήτρια. Ένα τζάκι, υπάρχει παντού.


Οι πρωταγωνιστές στην αρχιτεκτονική του σπιτιού είναι τα πολλά και μεγάλα παράθυρα. Το φυσικό φως και η θέα είναι μέρος του σπιτιού. Η κουζίνα κινείται σε πιο ανοιχτούς χρωματικούς τόνους, σχεδόν λευκή, και πολύ μοντέρνα.


Το παρελθόν αφήνει το αποτύπωμά του στη διακόσμηση του μπάνιου. Μπρούτζινες λεπτομέρειες και τεράστιοι καθρέφτες...


Πολυτελής κρεβατοκάμαρα με καπιτονέ κεφαλάρι και χρυσές νότες.


Ένα αίθριο με πρωταγωνιστή το τζάκι. Έπιπλα εξωτερικού χώρου σε λιττές γραμμές σε συνδυασμό με ένα τζάκι σε επιβλητικό ύφος. Διαφορετικά στιλ συνυπάρχουν αρμονικά.


Το παλιό συναντά το καινούριο. Ένα σπίτι βασισμένο στο mix and match...


Το τρεχούμενο νερό λένε ότι είναι καλό φενγκ σούι... Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο εντυπωσιακό.

  πηγή