Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

34ΧΡΟΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΦΕ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ...

Ιταλικό καφέ με sexy ιδιοκτήτρια προκαλεί πανικό στις γυναίκες των ανδρών της περιοχής!




Μετά από οχτώ χρόνια λειτουργίας του cafe – bar της, η Laura Maggi, βρήκε επιτέλους έξω από την πόρτα του μαγαζιού της, άπειρους άντρες!
Και ο λόγος δεν ήταν ο καλός καφές και τα απεριτίφ της, αλλά οι σέξι εμφανίσεις που έκανε τελευταία. Εκατοντάδες άντρες πήγαιναν στο μαγαζί μέρα – νύχτα και οι διπλανοί δρόμοι γέμιζαν αυτοκίνητα παρκαρισμένα.
Η συμφόρηση στους δρόμους, προκάλεσε τόσο μεγάλη αναστάτωση που η δήμαρχος ανακοίνωσε πως εξετάζει το πρόβλημα γιατί πρέπει να βρεθεί μια λύση.

Οι γυναίκες της μικρής πόλης της Ιταλίας, λένε πως η 34χρονη Maggi είναι μια τοπική star αλλά δημιουργούνται και αντιδράσεις. Η ίδια λέει πως δεν φταίει η ίδια που πάνε στο μαγαζί της οι άντρες τους.

Υπάρχουν άντρες που κάνουν ακόμη και 70.000 χλμ. για να πιουν ένα καφέ στο μαγαζί της. Στους τοίχους υπάρχουν φωτογραφίες της, από τις διακοπές της που ποζάρει μόνο με το… μαγιό της!


«Αυτή η πόλη είναι μικρή και ήσυχη. Τώρα έχουμε γίνει γνωστοί εξαιτίας αυτής της barwoman που βγάζει τα ρούχα της», υποστηρίζουν δυσαρεστημένες οι γυναίκες της περιοχής.



Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο προκλητική..

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου