Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διακόσμηση Με Κοχύλια



Οι θησαυροί του βυθού είναι θέμα άκρως καλοκαιρινό και γοητευτικό που προσφέρεται για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας ποικιλοτρόπως. Προσωπικά λατρεύω τα κοχύλια και τα συλλέγω μανιωδώς, για μένα δεν είναι απλά ένα καλοκαιρινό trend. Διακοσμούν το WC και την κρεββατοκάμαρά μου όλο το χρόνο!

Ας εμπνευστούμε για να διακοσμήσουμε από μικρά αντικείμενα εώς και γωνιές του σπιτιού μας με αυτά τα υπέροχα δώρα της φύσης.

Ο συνηθέστερος τρόπος είναι η ανάδειξή τους μέσα από διάφορα μπωλ και πιατέλες. Δείχνουν υπέροχα μέσα σε ένα ξύλινο δίσκο ή μια σκάφη, πάνω και κάτω από το τραπέζι!


frenchflea
Γυάλες και βαζάκια κάθε είδους και μεγέθους, μοντέρνα ή κλασικά αναδεικνύουν ιδανικά  τα κοχύλια και τα προστατεύουν από τη σκόνη. 





Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά δοχεία, σε ποικίλα ύψη, να χρησιμοποιήσετε άμμο και πετραδάκια ή να δέσετε τα δοχεία με σχοινί.





greige

homedit


completely-coastal

Ένα βαζάκι με κοχύλια, δεμένο με λίγο σύρμα στολίζει όμορφα τις γωνιές. Ευκαιρία να ανακυκλώσετε τα γυάλινα βαζάκια από τα τρόφιμα με δημιουργικό τρόπο. 

trendirs




Με λίγο σχοινί και κολλημένα κοχύλια μπορείτε να στολίσετε γυάλινα μπουκάλια.

etsy

etsy



Αστερίες, κοράλλια και μεγάλα κοχύλια, σε συνδυασμό με  μικρά κοχύλια σε βάζα στολίζουν θαυμάσια μια βιβλιοθήκη.


greige




Γίνονται εύκολα καδράκια για του τοίχους. Απλά αγοράζετε φθηνά καδράκια, φτιάχνετε ένα πασπαρτού από εφημερίδα (ή άλλο χαρτί αν προτιμάτε) και έτοιμη η επιτοίχια διακόσμηση!



Η Μάρθα τα χρησιμοποιεί για να φωτίζει τις καλοκαιρινές βραδιές.

Belle Maison
Γίνονται πανέμορφοι καθρέπτες!


armonia decors

Τα μεγάλα και εντυπωσιακά κομμάτια αποτελούν εξαιρετική λύση για να στολίσετε το τζάκι σας. Τα μικρά κοχύλια γεμίζουν τα φαναράκια με τα κεριά.

armonia decors




Γίνονται εύκολα γιρλάντες και διαχωριστικά.


southern living

Στολίζουμε τις κουρτίνες



.bhg

...και τα τραπεζομάντηλα

country living

Φτιάξτε κεριά μέσα σε κοχύλια

marthastewart

Και χειροτεχνίες με τα παιδιά σας

marthastewart

Χρησιμοποιήστε τα ως γλαστράκια και βάζα.


marthastewart

marthastewart

Επενδύστε έπιπλα

future domestic goddess
Και στολίστε τις εστίες των τζακιών σας.



a5.sphotos.ak.fbcdn.net

seasidestyle

Είτε μαζί με κλαδιά και κεριά, είτε μόνο μεγάλα υπερμεγέθη κοχύλια. Μη χάνετε άλλο χρόνο, ξεκινήστε τη συλλογή σας αυτό το καλοκαίρι!    via                

   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου