Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πωλείται σπίτι στη μέση της... θάλασσας!




Το σπίτι που βλέπετε βρίσκεται στη μέση μιας παραλίας στην Κορνουάλη, στη νότια Αγγλία. Χτισμένο στην κορυφή ενός βράχου, η πρόσβαση είναι δύσκολη υπόθεση: για να ανεβεί κανείς πρέπει είτε να σκαρφαλώσει, είτε να χρησιμοποιήσει την ιδιωτική ξύλινη γέφυρα. Αν επιλέξει να σκαρφαλώσει όμως, τότε πρέπει να πετύχει την κατάλληλη περίοδο, μιας και κατά διαστήματα η παλίρροια καλύπτει τον βράχο με νερό.

Η κατοικία ανήκει στο ζευγάρι των Long, οι οποίοι το αγόρασαν με 500.000 λίρες εν έτει 2001. Με τα χρόνια, λόγω γήρατος, οι Long δεν μπορούν να μεταβαίνουν με ευκολία στη κορυφή του βράχου κι έτσι αποφάσισαν να το πουλήσουν!
«Πρόκειται για μια από τις εκπληκτικότερες τοποθεσίες» και ισχύει, αν σκεφτεί κανείς πως έχει θέα 360 μοιρών. Η πώληση ξεκινά από τις 995.000 λίρες.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου