Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ στην παγκόσμια σοουμπιζ: «Χάνει» την φωνή της η Celine Dion;

Την μία ακύρωση μετά την άλλη ανακοινώνει το γραφείο τύπου της Celine Dion, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που εδώ και λίγες ώρες κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου, η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο του Los Angeles, καθώς έχει προσβληθεί από ίωση, η οποία έχει προκαλέσει εκτεταμένη φλεγμονή στις φωνητικές της χορδές.


Μάλιστα, επρόκειτο να εμφανισθεί σε μεγάλο ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, ενώ είχε προγραμματίσει και άλλες εμφανίσεις από τα μέσα μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Καμία δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ οι θεράποντες ιατροί συστήνουν ξεκούραση για τουλάχιστον έξι με οκτώ εβδομάδες.

Δήλωση πάντως, (γραπτή βέβαια), έκανε και η ίδια η Dion, που αναφέρει ότι δεν είναι σε θέση ακόμη να γνωρίζει ποιο είναι αυτό το διάστημα που χρειάζεται για να επανέλθει πλήρως στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Εξίσου προβληματισμένη εμφανίζεται η οικογένειά της και για τα δίδυμά της, τα οποία είναι περίπου τριών ετών σήμερα, αλλά και για τον 70χρονο σύζυγό της Rene Angelil, που ως γνωστόν αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πολλά προβλήματα υγείας.      

Η 44χρονη σταρ της μουσικής σκηνής ζητά συγγνώμη από το κοινό της για την αναβολή των σοου της τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αναμένεται να γίνουν στα μέσα του ερχόμενου καλοκαιριού.

Διεθνείς ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το φθηνότερο εισιτήριο για το Caesars' Palace όπου θα εμφανιζόταν στοίχιζε 250 δολάρια. Ολοι ανεξαιρέτως οι θαυμαστές της που είχαν ήδη πληρώσει το σχετικό αντίτιμο θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους. 
via