Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧαράΖω: Ένα club για άτομα που πάσχουν από διαβήτη


Νέα φιλοσοφία αντιμετώπισης
Αθήνα - Ο διαβήτης ως διαφορετικός τρόπος ζωής και όχι ως ασθένεια, είναι η φιλοσοφία δημιουργίας του Club ΧΑΡΑΖΩ, με στόχο την υποστήριξη και ενημέρωση των ασθενών, αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

Το Club ΧΑΡΑΖΩ δημιουργήθηκε από την Abbott Diabetes Care για τα άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν τους μετρητές σακχάρου της εταιρείας, με στόχο την χάραξη μιας νέας φιλοσοφίας στην αντιμετώπιση του Διαβήτη, που απαιτεί συνεχή φροντίδα και ενημέρωση, αλλά όχι αποχή από τις καθημερινές χαρές της ζωής.
Στους δώδεκα πρώτους μήνες λειτουργίας του, το Club αυξάνει συνεχώς τα μέλη του, ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας τα προνόμια και την υποστήριξη που τους προσφέρει.
Μεταξύ άλλων, το Club ΧΑΡΑΖΩ προσφέρει στα άτομα με διαβήτη-μέλη του:
  • Εγγύηση εφόρου ζωής σε όλα τα προϊόντα και δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί.
  • Ανανεωμένο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ταινιών σακχάρου.
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για το Διαβήτη:
  1. Ενημερωτικός οδηγός με τίτλο: Όσα πρέπει να γνωρίζουν τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη. Ένας αναλυτικός οδηγός με συμβουλές και οδηγίες διατροφής για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.
  2. Οδηγό για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 με τίτλο: Συμβιώνοντας με το Νεανικό Διαβήτη. Ένα σημαντικό βοήθημα για τα παιδιά με διαβήτη και για όλη την οικογένεια.
  3. Εκπαιδευτικό DVD με τίτλο: Εσείς και ο Διαβήτης. Ένας ηλεκτρονικός οδηγός για τον Διαβήτη που αναλύει απλά και παραστατικά θέματα που αφορούν τα άτομα με διαβήτη, απαντάει σε συνήθεις ερωτήσεις και δίνει συμβουλές που μπορούν να αξιοποιήσουν στην καθημερινότητα τους.
  4. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Υπογλυκαιμία.
  5. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Κετόνες.
  • Δωρεάν ισοθερμική θήκη μεταφοράς για τις πένες ινσουλίνης και τον μετρητή σακχάρου.
  • Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων (software). Παρέχει δυνατότητα μεταφοράς και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων από τον μετρητή σακχάρου στον υπολογιστή βοηθώντας στην καλύτερη διαχείριση του Διαβήτη.
  • Δωρεάν ημερολόγιο καταγραφής μετρήσεων.
  • Δωρεάν συμβουλές και βοήθεια μέσω της Γραμμής Υποστήριξης Μελών.
  • Συνεχής ενημέρωση για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα.
Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για την νέα φιλοσοφία αντιμετώπισης του διαβήτη και τα προνόμια του Club ΧΑΡΑΖΩ που βελτιώνουν την καθημερινότητα των ανθρώπων με διαβήτη, μπορούν να επικοινωνούν με τη δωρεάν γραμμή υποστήριξης μελών: 800 11 222688 πανελλαδικά (χωρίς χρέωση) ή Αθήνα: 210 9985 220, Θεσσαλονίκη: 2310 472947. Επίσης, σε λίγο καιρό θα λειτουργεί και η ιστοσελίδα του προγράμματος www.xarazo.gr, που ετοιμάζεται αποκλειστικά για τα μέλη του Club. Εκεί, θα υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, ενημέρωση για διατροφικά θέματα, νόστιμες συνταγές και πρωτότυπα παιδικά παιχνίδια, καθώς και φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες του Club.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου