Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eθελοντικό Διασωστικό Σωματείο και σωματείο “Μέγας Βασίλειος” στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς

Κατόπιν τον δραματικών στερήσεων που βιώνουν συνάνθρωποι μας σε καθημερινή βάση λόγο της οικονομικής κρίσεις στο Νομό Πιερίας και καθώς είμαστε Eθελοντικό Διασωστικό Σωματείο το οποίο βοηθάει σε περιόδους κρίσεως τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, δεν μπορούμε και τώρα να μείνουμε αμέτοχοι απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις.

Σας είχαμε ζητήσει ως συντοπίτες μας να βοηθήσετε στο παρελθόν ξανά κατά το έτος 2009 όταν τότε σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου συγκεντρώθηκαν από εσάς τρόφιμα και φάρμακα συνολικού όγκου 1,5 τόνου και μεταφέρθηκαν στην συνέχεια στην πόλη της Γάζας λόγω του πολέμου.
Έτσι και τώρα σε συνεργασία με το σωματείο ''Γραμμάτων, Τεχνών και Αλληλεγγύης Μέγας Βασίλειος''το οποίο εδρεύει επί της οδού Προύσσης 22 και το οποίο έχει υπό την στέγη του 110 οικογένειες στον Νομό μας τις οποίες τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση, αποφασίσαμε από κοινού να ζητήσουμε ξανά την βοήθεια σας στο μέτρο που μπορεί ο καθένας προκειμένου να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί αποκλειστικά είδη τροφίμων έως 31 Μαρτίου και να παραδοθούν κατ'ιδίαν στις οικογένειες αυτές πριν τις επερχόμενες μέρες του Αγίου Πάσχα! Ευελπιζόμαστε στο αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης που διακατέχει εμάς τους Έλληνες ως πολίτες και το οποίο γίνετε ακόμα πιο αισθητό σε καιρούς κρίσεις όπως και τώρα.
Σε περίπτωση που μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς μέσω των Σωματείων μας σας κάνουμε γνωστό ότι τα είδη τροφίμων θα συγκεντρώνονται στην έδρα του σωματείου “Μέγας Βασίλειος” επί τις οδού Προύσσης 22. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πατήρ Κυριάκο Ι. Τσομπανόπουλος στο τηλ. 2351023875 κ' 6977618642.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου