Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι βραβευμένες με "Pulitzer" φωτογραφίες από το 1981 μέχρι σήμερα

Δείτε τις φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον κόσμο και βραβεύτηκαν με Pulitzer από το 1981 έως το 2011...











1981
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (1)

1982
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (2)

1983
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (3)

1984
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (4)

1985
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (5)

1986
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (6)

1987
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (7)

1989
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (8)

1990
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (9)

1992
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (10)

1993
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (11)

1995
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (12)

1996
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (13)

1997
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (14)

1998
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (15)

2000
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (16)

2001
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (17)

2002
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (18)

2003
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (19)

2005
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (20)

2006
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (21)

2007
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (22)

2009
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (23)

2010
Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (24)

2011Βραβευμένες με Pulitzer φωτογραφίες (25)

via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου