Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΡΕΙΣ άγγελοι της Victoria’s Secret MONO με τα εσώρουχα!

Το απόλυτο οφθαλμόλουτρο είναι η εμφάνιση με εσώρουχα τριών εκ των ωραιότερων καλλονών της Victoria’s Secret.

Μιλάμε φυσικά για τις Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel και Lily Aldridge, οι οποίες πόζαραν για τις νέες και πολύ καυτές διαφημίσεις της εταιρίας.

Φορώντας σέξι πολύχρωμα εσώρουχα, οι τρεις καλλονές στήνονται όλο χάρη και άνεση στο φακό, επιδεικνύοντας τα καλογυμνασμένα τους κορμιά, με τους μυς και τους κοιλιακούς σε πρώτο πλάνο!
Πρόκειται για την τελευταία και πολύ καυτή διαφήμιση της «Victorias’ s Secret», η οποία γυρίστηκε αρκετό διάστημα πριν η Alessandra Ambrosio και Lily Aldridge μείνουν έγκυος.

Τα δυο μοντέλα βρίσκονται πλέον σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο στη φωτογράφιση έχουν κορμιά για φίλημα!
Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να σχολιάσουν πως με τέτοια σώματα δεν θα έπρεπε να διαφημίζουν εσώρουχα αλλά… γυμναστήρια.

Στη φωτογράφιση, πρωταγωνιστεί και η 22χρονη αγαπημένη του Leonardo Di Caprio Erin Heatherton, η οποία δεν πάει πίσω σε ομορφιά και κορμάρα!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες και απολαύστε τους «αγγέλους» μόνο με τ΄απολύτως απαραίτητα…
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου