Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Μαίρη Λίντα: "Ο άνδρας μου με κακοποιούσε. Δεν άντεχα άλλο πια"

Αποκαλυπτική ήταν η Μαίρη Λίντα σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η τραγουδίστρια μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε από το δεύτερο σύζυγό της, τις οικονομικές καταστροφές που έχει περάσει αλλά και τον Μανώλη Χιώτη.
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Μαίρη Λίντα από τον δεύτερο σύζυγό της ο οποίος την κακοποιούσε μίλησε η ίδια στο περιοδικό Εγώ Weekly.
"Δεν άντεχα άλλο πια. Δεν γίνεται να τρως ξύλο για το τίποτα. Δεν είμαστε ζώα. Με κακοποιούσε κάθε τρεις και λίγο. Έφυγα και μεγάλωσα το παιδί μου με αξιοπρέπεια", είπε η Μαίρη Λίντα.
"Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άνδρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Όμως, δεν άντεχα άλλο. Είχα την δύναμη γιατί είχα ένα “χρυσό βραχιόλι” στο χέρι μου, την δουλειά μου. Είπα δεν έχω ανάγκη. Γιατί να κάθομαι να δέχομαι αυτό τον εξευτελισμό;",  συμπλήρωσε.
Όπως είπε η τραγουδίστρια άλλος ένας λόγος που έφυγε ήταν επειδή έβλεπε το παιδί της να στεναχωριέται. Ωστόσο, η μικρή ένιωσε ότι έχει πατέρα στον επόμενο γάμο της μητέρας της. "Ήταν καταπληκτικός με το παιδί μου και με εμένα", τόνισε.
Όσο για τον πρώτο της σύζυγο, Μανώλη Χιώτη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια. "Με έκανε αυτό που είμαι. Με πήρε μικρό κοριτσάκι και με έκανε γυναίκα".
Η ίδια θυμάται τις οικονομικές καταστροφές που πέρασε κατά το παρελθόν. "Οι περισσότεροι καλλιτέχνες περνάμε γιατί δεν είναι όλα ρόδινα στη δουλειά μας. Υπάρχουν περίοδοι που δεν βγάζεις τίποτα. Δεν είναι όλοι οι καλλιτέχνες πλούσιοι", κατέληξε.
via