Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Κωστόπουλος: «στη γυναίκα και τα παιδιά μου δημιούργησα πρόβλημα»

«Όταν βλέπεις αυτό που έκανες να πέφτει όχι γιατί δεν πουλάει, αλλά για οικονομικούς λόγους, από εξωγενείς παράγοντες όπως μια οικονομική κρίση, αισθάνεσαι θυμό», δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος και πρόσθεσε πως δημιούργησε πρόβλημα στη γυναίκα και τα παιδιά του, τα οποία γνωρίζουν τι συμβαίνει με τον πατέρα τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάθισε στην πολυθρόνα του καλεσμένου της εκπομπής του και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου, που ανέλαβε χρέη παρουσιαστή, για το πώς νιώθει μετά τις εξελίξεις στις επιχειρήσεις του.

«Τα δικά μου περιοδικά πουλούσαν όσο και πέρυσι και τα ραδιόφωνα είχαν τα ίδια ratings… Δεν βγήκα εγώ να πω πάρε Porsche, πάρε Cayenne, πάρε αυτό. Έχω καταλήξει να πιστεύω , όπως έχουν γράψει και μερικοί, ότι εγώ ήμουν ο υπεύθυνος του ΔΝΤ», συνέχισε και πρόσθεσε: «εμένα τα περιοδικά μου πούλαγαν 60, 70 χιλιάδες. Αυτό δεν επηρεάζει έναν ολόκληρο λαό. Όταν από τον Βόλο μέχρι την Καρδίτσα γέμισαν BMW, μπουζουξίδικα και Ουκρανές, δεν είχε σχέση με το δικό μου κοινό. Καταλήξαμε υπερκαταναλωτικοί και γελοίοι. Και εγώ μαζί».

Μιλώντας για τον αντίκτυπο στην οικογένειά του, ο εκδότης είπε ότι τους δημιούργησε πρόβλημα, ενώ φρόντισε να πει στις κόρες του τι συμβαίνει.

«Με τον τρόπο που τα διαπαιδαγώγησε κυρίως η μάνα τους, αλλά και εγώ, τα παιδιά μου έχουν μεγάλη αντίσταση. Τους είπαμε την αλήθεια, αλλά ποτέ δεν είχαν μάθει ότι είμαστε πλούσιοι. Τους λέγαμε ότι είμαστε καλοβαλμένοι, ότι μπορούμε να πάμε διακοπές, να φάμε ένα καλό φαγητό, μέχρι εκεί. Ο μεγαλύτερος τρόμος μου είναι τα παιδιά μου. Αν με ένοιαζαν τα λεφτά θα είχα πουλήσει όταν μου το λέγανε και δεν πούλαγα».