Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τουλάχιστον 15 άνδρες συνερεύθηκαν χωρίς προφύλαξη με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλη με AIDS

Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της ενώ το ΚΕΕΛΠΝΟ κάνει έκκληση σε όσους επισκέφθηκαν τον οίκο ανοχής να εξεταστούν. Στην ιερόδουλη ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
 
Μετά απο εντολή εισαγγελέα η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της 22χρονης που εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής να είναι φορέας του ιού HIV.
 
Η 22χρονη Tatiana Bukhtoyarova του Sergei και της Nadeza, η οποία γεννήθηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής επί της οδού Φωκαίας αριθ. 22.

 
Στην 22χρονη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για την παραβίαση της σφράγισης του παράνομου οίκου ανοχής, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και άλλες παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
 
Η 22χρονη παραπέμφθηκε, μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, στον ανακριτή του 13ο Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Αθηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου