Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Διάσημοι ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη!

Η Lindsay Lohan ως Elizabeth Taylor είναι όντως είδηση. Το ίδιο και οι παρακάτω διάσημοι ηθοποιοί που ίσως εμφανιστούν σε ρόλους έκπληξη.
Αρχικά ο Mel Gibson θα εμφανιστεί στο sequel της ταινίας Machete. Ναι αυτή με τον περιβόητο σκληρό Danny Trejo, που έχει εμφανιστεί σε άπειρες ταινίες σε δευτερεύοντες ρόλους.
"Σοβαρές διαπραγματεύσεις" χαρακτηρίζουν τις συζητήσεις του Mel με τους παραγωγούς οι διάφορες πηγές.

Με τις τελευταίες ταινίες του Gibson να μην έχουν καταφέρει να προκαλέσουν ιδιαίτερη αίσθηση, ίσως αυτή να είναι μία καλή ευκαιρία να προβληθεί. Σίγουρα ο ρόλος που θα ενσαρκώσει θα ανήκει στη σφαίρα του cult.
Η σταρ των Hunger Games από την άλλη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του "The Glass Castle" της Jeannette Walls.
Η Jennifer Lawrence είναι η πιο πιθανή υποψήφια για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, το σενάριο της οποίας θα γράψει η  Marti Noxon, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά "Buffy the Vampire Slayer".
Η Jessica Chastain επιβεβαιώνει τη φήμη της ως "Mrs. Παντού και πάντα", καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στην ταινία Iron Man 3.
Ο βασικός "κακός" της ταινίας θα είναι ο Ben Kingsley.
Το μόνο ερώτημα είναι αν θα υπάρξει "μάχη" ανάμεσα στην Chastain και την Gwyneth Paltrow, που υποδύθηκε την Pepper Potts, αγαπημένη του Tony Stark (Robert Downey, Jr.) στις προηγούμενες δύο ταινίες.
Σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η Lilo ως Elizabeth Taylor στην τηλεοπτική ταινία "Liz & Dick", αν και τα έχουμε ξαναπεί.

  Τέλος ο Sean Penn έχει συζητήσεις ώστε να εμφανιστει στην κωμωδία του Ben Stiller, "Η κρυφή ζωή του Walter Mitty". Προκειται για remake της ταινίας του 1947, η οποία με τη σειρά της αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης ιστορίας από τον James Thurber.
Ο Stiller, εκτός του πρωταγωνιστικού ρόλου έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ταινίας.
Σίγουρα έχουν περάσει αιώνες από τότε που ο Penn εμφανίστηκε σε κωμωδία, αν τελικά επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του, θα είναι ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε.
via