Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ραντεβού μετά τη δουλειά; Γρήγορο μακιγιάζ!

Τα πρώτα ραντεβού είναι πολύ αγχωτικά. Πώς θα αποκτήσεις ένα τέλειο μακιγιάζ αν έχεις ραντεβού μετά τη δουλειά; Ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες της Beauty Editor για ένα απλό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην επιδερμίδα σου

Προσπάθησε να δώσεις μεγάλη σημασία στην επιδερμίδα σου, καθώς αν το δέρμα σου είναι ξηρό ή άτονο θα καταστρέψει το look σου.

  • Πλύνε το πρόσωπο σου ή χρησιμοποίησε ένα μαντηλάκι καθαρισμού. Στη συνέχεια, ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου και βάλε foundation για να δείχνει το δέρμα σου λαμπερό και φρέσκο.

  • Κάλυψε τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες με ένα κονσίλερ.

  • Χρησιμοποίησε ένα highlighter στα ζυγωματικά σου, στο κόκαλο της μύτης, και στο τόξο των φρυδιών για να δώσεις λάμψη και να κάνεις το look σου πιο φωτεινό.

  • Τελείωσε με λίγο ροζ ή ροδακινί ρουζ για να δώσεις έναν τόνο φρεσκάδας.

Στη συνέχεια πρέπει να διαλέξεις αν θα τονίσεις τα μάτια ή τα χείλη σου. Δες πως θα το κάνεις.

Αν επιλέξεις τα μάτια

Καταρχήν, αν διαλέξεις να βάψεις τα μάτια σου τότε πέρασε ένα ουδέτερο γκλος στα χείλη.

  • Απομάκρυνε από τα μάτια σου το πρωινό μακιγιάζ, πέρασε μια ουδέτερη σκιά από τις βλεφαρίδες έως τα φρύδια για να να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

  • Στη συνέχεια, πάρε μια σκούρα καφέ-γκρι σκιά ή μια ιριδίζουσα στο χρώμα της μόκας για πιο λαμπερό αποτέλεσμα και πέρασε την σε όλο το βλέφαρο κάνοντας κινήσεις προς τα πάνω για να “ανοίξουν”τα μάτια.

  • Με ένα μολύβι ή eyeliner κάνε μια γραμμή πολύ κοντά στις άνω βλεφαρίδες και τράβηξε την λίγο πιο έξω και πάνω από εκεί που τελειώνει το μάτι για να δημιουργήσεις ένα παιχνιδιάρικο look. Φυσικά, τελείωσε με μάσκαρα.

Αν επιλέξεις να δώσεις έμφαση στα χείλη

Αν θέλεις να τονίσεις τα χείλη, τότε ένα σκούρο lipstick σε συνδυασμό με διακριτικό μακιγιάζ στα μάτια είναι ότι χρειάζεσαι.

  • Πέρασε στα βλέφαρα σου μια ουδέτερη σκιά για να κρύψεις τυχόν ατέλειες και καθάρισε με μια μπατονέτα υπολείμματα μακιγιάζ που μπορεί να βρίσκονται κάτω από το μάτι.

  • Βάλε στα χείλη ένα ενυδατικό balm για να τα κάνεις πιο απαλά.Χρησιμοποίησε ένα μολύβι για να κάνεις το περίγραμμα τους και στη συνέχεια “μουτζούρωσε” το μέσα στα χείλη.

  • Βάλε με το δάχτυλο σου ένα κρεμώδες lipstick για καλύτερη εφαρμογή και στη συνέχεια βάλε λίγο lip gloss στη μέση του κάτω χείλους για περισσότερο όγκο.


Tip: Μην ξεχνάς ότι στους άνδρες δεν αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ, για αυτό προσπάθησε να μην το παρακάνεις αλλά να πετύχεις ένα φυσικό και γλυκό αποτέλεσμα. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου