Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Γνωστό μοντέλο προσπάθησε να κρεμαστεί σε πυλωτή

Να βάλει τέλος στη ζωή του προσπάθησε γνωστό μοντέλο, που δεν άντεξε την κατάθλιψη που εκδηλώθηκε όταν έχασε τον πατέρα του από καρκίνο, καθώς και την οικονομική κρίση.

Το μοντέλο είναι 34 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από τις πασαρέλες, ενώ συνέχισε ποζάροντας σε εικαστικούς και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου ακόμα και σε εκδόσεις τέχνης του εξωτερικού.

Δύο ημέρες πριν από το Πάσχα, ο νεαρός πήρε ένα λάστιχο ποτίσματος και προσπάθησε να κρεμαστεί σε πυλωτή πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας! 
Ο σωματότυπός του στάθηκε σωτήριος για την ζωή του, αφού το λάστιχο έσπασε. Από την πτώση, το μοντέλο μεταφέρθηκε με τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο στο Δαφνί, όπου και νοσηλεύεται.

«Τον βρήκαν οι περίοικοι, ειδοποίησαν τους αρμόδιους και μεταφέρθηκε στο Δαφνί. Είχε επάνω του τη γνωμάτευση του θεράποντος γιατρού του ότι έπασχε από διπολισμό. Στο Δαφνί έμεινε εννέα ώρες σε αφασία. Όταν συνήλθε, με κάλεσε στο τηλέφωνο και πήγα να τον δω», δήλωσε ο εικαστικός Κώστας Ευαγγελάτος, που έχει συνεργαστεί με το μοντέλο.

Όπως πρόσθεσε, τα προβλήματα για τον 34χρονο άρχισαν πριν από περίπου 5 χρόνια, οπότε και έχασε τον πατέρα του από καρκίνο
Επίσης, έχει χωρίσει με την σύζυγό του και δεν έχουν καλές σχέσεις, με αποτέλεσμα να μην βλέπει ταδύο του παιδιά όσο επιθυμεί, ενώ η οικονομική κατάσταση τον έκανε να βάλει «λουκέτο» στο μαγαζίτου.