Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο "Πρώτο Θέμα" για τη δουλειά του, τον έρωτα, τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και για τον εθισμό του στο αλκοόλ.
Ο γνωστός ηθοποιός είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη: "Πριν βρεθούμε ο ένας στον δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύουμε μια εποχή χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος".

Για τον έρωτα, ο Θοδωρής δήλωσε: "Είναι εφιαλτικό και εξαντλητικό να είσαι συνέχεια στη δίνη ενός πάθους, γιατί δεν έχεις σημείο αναφοράς σε τίποτε άλλο. Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή".
Όσον αφορά τον εθισμό του στο αλκοόλ δήλωσε: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολο (να πολεμήσω το πάθος μου με το αλκοόλ). Γι' αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κόψω ακόμη το άλλο μου πάθος, το τσιγάρο. Δεν επιχειρώ καν να μπω στη φάση της στέρησης. Έχω αφήσει και κάτι να με τρώει".