Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Νέο σκάνδαλο με υποτιθέμενη(;) γυμνή φωτογραφία της Kim Kardashian

H Kim Kardashian έχει συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό της στα περιοδικά και το διαδίκτυο επί καθημερινής βάσης. Αυτή τη φορά, μια υποτιθέμενη γυμνή φωτογραφία της στην κουζίνα έχει προκαλέσει φρενίτιδα στα διεθνή μέσα.
"Δεν είμαι εγώ", λέει η Kim Kardashian (μέσω του εκπροσώπου της) αναφορικά με τη φωτογραφία που υποτίθεται ότι την απαθανατίζει γυμνή.
Η εν λόγω εικόνα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ δείχνει μια μελαχρινή γυναίκα να τηγανίζει αυγά, αμέριμνη και ολόγυμνη. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ευδιάκριτο αν είναι η ίδια, σίγουρα της μοιάζει πολύ.

  Εκείνη πάντως δείχνει να μην ενοχλείται ιδιαιτέρως, αντιθέτως δείχνει να χαίρεται που όλο το διαδίκτυο ασχολείται και πάλι μαζί της.
Έτσι την ώρα που πήγαινε να γευματίσει με τον κολλητό της Jonathan Cheban, φορώντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρες ψηλές γόβες, πόζαρε χαμογελαστή μπροστά στις κάμερες και χαιρετούσε τους θαυμαστές της.

  Ούτως ή άλλως μάλλον δεν έχει λόγο να μην είναι καλά. Πριν λίγες μέρες υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία των τηλεοπτικών reality, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν κρύβει τον έρωτά της με τον καινούριο της σύντροφο, Kanye West.