Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαντόνα: Μια γυμνή φωτογραφία 18.000 ευρώ

Είναι πολλά τα λεφτά, Madonna. Αν κοιτάξεις το βιβλίο εσόδων και εξόδων της Βασίλισσας της Ποπ διαπιστώνεις ότι ακόμα κυριαρχεί. Long live the queen, λοιπόν.
Μια εκπληκτική φωτογραφία της Madonna που την παρουσιάζει γυμνή σε ένα κρεβάτι, ενώ καπνίζει ένα τσιγάρο, αποκτήθηκε από άγνωστο συλλέκτη για 18.000 ευρώ, τιμή που ξεπέρασε την τριπλάσια αρχική εκτίμηση από τον νεοϋoρκέζικο οίκο Bonhams. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε το 1990 από τον Steven Meisel και ήταν να συμπεριληφθεί στο limited edition ερωτικό της λεύκωμα με τίτλο "Sex" που κυκλοφόρησε το 1992 και είχε πουλήσει πάνω από 1.500.000 αντίτυπα μέσα σε μερικές μέρες κυκλοφορίας.
"Ξέρω ότι δεν είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια και ξέρω ότι δεν είμαι η καλύτερη χορεύτρια", έλεγε τότε η Μadonna που βρισκόταν στις ετοιμασίες του "Blond Ambition Tour", αλλά "μπορώ να βρίσκω τα κουμπιά των ανθρώπων και να είμαι τόσο προκλητική, όσο θέλω. Στόχος της περιοδείας είναι να σπάσει τα άχρηστα ταμπού". Η τραγουδίστρια ήταν μόλις 31 ετών και ποζάρει με στιλ Merilyn Monroe, με πλατινέ μαλλί και έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Η φωτογραφία τελικά δεν δημοσιεύθηκε. Βλέποντας κανείς ξανά τις φωτογραφίες του λευκώματος της Madonna διαπιστώνει ότι σίγουρα η συγκεκριμένη δεν είναι από τις πιο προκλητικές... Τι την κάνει λοιπόν, τόσο σπουδαία; Μήπως το γεγονός ότι έμεινε απέξω; Μπορεί.

 



Από τότε πάνε περίπου 20 χρόνια και η Βασίλισσα της Ποπ αποδεικνύει ότι μπορεί να είναι ακόμα προκλητική. Στο ιταλικό Vanity Fair Μαΐου δείχνει μια χαρά (παρά την καραμέλα της ηλικίας της) και δηλώνει ότι δεν φοβάται να μην έχει τον έλεγχο, αλλά και πόσο την άλλαξαν τα παιδιά της. Τόσο όσον αφορά στο σώμα της, όσο και τις επιλογές της. Στα 53 της έχει μόλις ολοκληρώσει το δωδέκατο άλμπουμ της και αρχίζει την περιοδεία της στις 31 Μαΐου από το Τελ Αβιβ. Το MDNA tour αναμένεται να τραβήξει μέχρι το 2013, βάζοντας και την Αυστραλία στο πρόγραμμα, ενώ για πρώτη φορά η Madonna θα εμφανιστεί live στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ουκρανία και την Κολομβία.


Στην Madonna δεν κόλλησαν τυχαία το παρατσούκλι "Material Girl". Το 2012 εκτιμάται ότι θα έχει εισπράξει σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια. 300 υπολογίζονται ότι θα είναι τα εκατομμύρια από την MDNA παγκόσμια περιοδεία της. 75 τα εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις των προϊόντων της στην περιοδεία. Στα 60 εκατομμύρια αναμένονται να φθάσουν οι πωλήσεις του νέου αρώματος της, "Truth or Dare". Η Μαντόνα θα βγάλει ακόμα 10 εκατ. από την  πρόσφατη συμφωνία της με τη Smirnoff. Η εταιρεία χορηγεί την περιοδεία της και έχει μόλις κυκλοφόρησε ένα special edition Madonna μπουκάλι.
Η βασίλισσα της ποπ ελπίζει ότι θα πουλήσει 10 εκατομμύρια δολάρια στην τηλεόραση και σε DVD τα δικαιώματα για τη μετάδοση της επερχόμενη περιοδεία της και οι ειδικοί της λιανικής πώλησης λένε ότι θα κερδίσει 5 εκατ. από την "Material Girl 2012" σειρά ρούχων και εσωρούχων της που σε λίγο θα βρίσκει κανείς στην αλυσίδα καταστημάτων επερχόμενη γραμμή Macy's.
Τα σέβη μας.
VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου