Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η γυμνή φωτογράφηση του Αντώνη Κανάκη




Μια φορά κι έναν καιρό (στα μέσα της δεκαετίας του '90) υπήρχε ένα περιοδικό που το έλεγαν 01 και αποτελούσε το αντίπαλον δέος του ΚΛΙΚ, του Πέτρου Κωστόπουλου. Εκδότης του ήταν ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος.
Επίσης, την ίδια εποχή υπήρχε και μία χαρισματική παρέα νεαρών από τη Θεσσαλονίκη, που έκανε μία εκπομπή στην ΕΤ3. Την έλεγαν Comfuzio και σάρωνε στις τηλεθεάσεις. Μέλη της παρέας ήταν ο Αντώνης Κανάκης, ο Μιχάλης Μούτας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Αντώνης Παραράς (ο οποίος ''έφυγε'' νωρίς από κοντά μας, το Φλεβάρη του 1997, χτυπημένος από λευχαιμία).

Η υπέρβαση αποτελούσε βασικό χαρακτηριστικό τόσο του 01, όσο και των συντελεστών του Comfuzio. Έτσι, τον Απρίλιο του 1996 μια ιδέα (βασισμένη σε μία παλιά φωτογράφηση των Red Hot Chilli Peppers) της συντακτικής ομάδας του 01, έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό από την παρέα του Αντώνη Κανάκη: Γυμνή φωτογράφιση στη Θεσσαλονίκη!
Το τεύχος 28 του 01 κυκλοφόρησε με τους παρουσιαστές του Comfuzio να ποζάρουν γυμνοί στο εξώφυλλο. Σε χρόνο dt το περιοδικό έγινε ανάρπαστο και το άρθρο έγινε το word of mouth του μήνα σε... άπασα την επικράτεια.
Στο αρχείο του akous.gr τα τεύχη του 01 κατέχουν περίοπτη θέση, οπότε μπορούμε να σας δείξουμε κάποιες φωτογραφίες, όπως δημοσιεύτηκαν τότε.
Για την ιστορία, το άρθρο είχε τίτλο ''Comfuzio, φασκόμηλο και συμπάθεια'', το υπέγραφε η δημοσιογράφος Μερόπη Κοκκίνη και την φωτογράφηση είχε κάνει ο Χρήστος Πότσιος.
Τέλος, αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο πέμπτος... γυμνός στις φωτογραφίες, να σας πούμε ότι πρόκειται για τον σκηνοθέτη του Comfuzio, Μιχάλη Λεάνη.

via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου