Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hermes goes tiny!

Λατρέψαμε τις mini Birkin και Kelly

Hermes Tiny Kelly in Dove Gray Lizard

Υπέροχες, πολυτελής και κλασικές, χωρίς αμφιβολία μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου στη στιγμή και να προβάλουν την lady-chic πλευρά σου. Φυσικά η Stylista αναφέρεται στις τσάντες Kelly και Birkin του οίκου Hermes.

Hermes Tiny Birkin in Canary Lizard
Ο οίκος μας εκπλήσσει, λανσάροντας μικροσκοπικές εκδόσεις των αρχικών και λατρεμένων μοντέλων σε φωτεινές αποχρώσεις προκειμένου να δώσεις ένα elegant twist και στις βραδινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο!

Hermes Tiny Birkin in Blue Mykonos Lizard
Οι νέες Hermès Tiny Kelly και Birkin, θα τραβήξουν άμεσα τα βλέμματα επάνω σου. Ένα τσαντάκι  Hermès εγγυάται την επιτυχία σε κάθε έξοδο, απόλυτα ιδανικό και για  semi-formal looks.

Hermes Tiny Birkin in Orange Lizard
Ο συνδυασμός των minimal και ultra-classy σχεδίων με τις εκτυφλωτικές αποχρώσεις, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον λατρεμένο οίκο.

Hermes Tiny Birkin in Ruby Epsom Calfskin
Οι τσαντούλες έχουν διαστάσεις 14.5 cm επί 9 cm και στις προτείνουμε ανεπιφύλακτα με μονόχρωμα outfits, και με ιδιαίτερα εμπριμέ κομμάτια.

Hermes Tiny Kelly in Tyrien Rose Epsom Calfskin
Διάλεξε το μοντέλο και την απόχρωση που αντιπροσωπεύουν το στυλ και τη διάθεσή σου δίνοντας προσωπικότητα στο σύνολό σου.

Hermes Tiny Birkin in Kiwi Epsom Calfskin
Τέλος, δεν έχουμε παρά να πούμε τα καλύτερα για την επιλογή της φωτογράφισης και τα ονόματα που δόθηκαν στα χρώματα- αν μη τι άλλο μυρίζουν άνοιξη και καλοκαίρι. Απλά, ρομαντικά και ευχάριστα το στυλ των  μικροσκοπικών Kelly και bag ανάμεσα στα λουλούδια βρίσκει το στόχο του.
  via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου