Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Hermes goes tiny!

Λατρέψαμε τις mini Birkin και Kelly

Hermes Tiny Kelly in Dove Gray Lizard

Υπέροχες, πολυτελής και κλασικές, χωρίς αμφιβολία μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου στη στιγμή και να προβάλουν την lady-chic πλευρά σου. Φυσικά η Stylista αναφέρεται στις τσάντες Kelly και Birkin του οίκου Hermes.

Hermes Tiny Birkin in Canary Lizard
Ο οίκος μας εκπλήσσει, λανσάροντας μικροσκοπικές εκδόσεις των αρχικών και λατρεμένων μοντέλων σε φωτεινές αποχρώσεις προκειμένου να δώσεις ένα elegant twist και στις βραδινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο!

Hermes Tiny Birkin in Blue Mykonos Lizard
Οι νέες Hermès Tiny Kelly και Birkin, θα τραβήξουν άμεσα τα βλέμματα επάνω σου. Ένα τσαντάκι  Hermès εγγυάται την επιτυχία σε κάθε έξοδο, απόλυτα ιδανικό και για  semi-formal looks.

Hermes Tiny Birkin in Orange Lizard
Ο συνδυασμός των minimal και ultra-classy σχεδίων με τις εκτυφλωτικές αποχρώσεις, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον λατρεμένο οίκο.

Hermes Tiny Birkin in Ruby Epsom Calfskin
Οι τσαντούλες έχουν διαστάσεις 14.5 cm επί 9 cm και στις προτείνουμε ανεπιφύλακτα με μονόχρωμα outfits, και με ιδιαίτερα εμπριμέ κομμάτια.

Hermes Tiny Kelly in Tyrien Rose Epsom Calfskin
Διάλεξε το μοντέλο και την απόχρωση που αντιπροσωπεύουν το στυλ και τη διάθεσή σου δίνοντας προσωπικότητα στο σύνολό σου.

Hermes Tiny Birkin in Kiwi Epsom Calfskin
Τέλος, δεν έχουμε παρά να πούμε τα καλύτερα για την επιλογή της φωτογράφισης και τα ονόματα που δόθηκαν στα χρώματα- αν μη τι άλλο μυρίζουν άνοιξη και καλοκαίρι. Απλά, ρομαντικά και ευχάριστα το στυλ των  μικροσκοπικών Kelly και bag ανάμεσα στα λουλούδια βρίσκει το στόχο του.
  via