Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο πρώτος vegeterian καρχαρίας που τρώει αγγούρια, σέλινο και μπρόκολο

Αρνείται να φάει ψάρια και κλέβει μαρούλια και λάχανα από τον Molokai, τη θαλάσσια χελώνα που έχει για συγκάτοικο στο ενυδρείο.
Ένας καρχαρίας στο Birmingham National Sea Life Center φαίνεται να έχει διατροφικές συνήθειες που δεν ταιριάζουν στη φήμη του ως σαρκοβόρο. Η Florence, η οποία φτάνει το ένα μέτρο και ογδόντα εκατοστά σε μήκος, είναι είδος καρχαρία τροφού και ο πρώτος καρχαρίας στον κόσμο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως vegeterian. Οι άνθρωποι του θαλάσσιου πάρκου πρέπει να την ξεγελάσουν για καταναλώσει κρέας, κρύβοντας ψάρια μέσα σε μαρούλια, σέλινα και αγγούρια.

  Χρειάζεται τις πρωτεΐνες, άρα φροντίζουν να κρύβουν τα ψάρια πολύ καλά γιατί αλλιώς η Florence συνειδητοποιεί τι είναι, αρνείται να το φάει και περιμένει τη vegeterian επιλογή. Και εάν δεν είναι ευχαριστημένη, χρησιμοποιεί συχνά τα κοφτερά, σε σχήμα πριονιού δόντια της για να φάει τα μαρούλια και τα λάχανα του Molokai, της θαλάσσιας χελώνας που ζει μαζί της στο στο ενυδρείο.
Η Florence έτρωγε κρέας παλαιότερα αλλά μετά από μια εγχείρηση το 2009 που πραγματοποιήθηκε για να βγάλουν έναν γάντζο από το σαγόνι της, σταμάτησε τελείως να καταναλώνει τη συνηθισμένη της λεία. Ο γάντζος ήταν εκεί για χρόνια και είχε σκουριάσει, πράγμα που την είχε αρρωστήσει.

  Οι ειδικοί του θαλάσσιου κέντρου έχουν ξαναδεί καρχαρία να τρώει φυτά, βρύα συγκεκριμένα, αλλά κανένας καρχαρίας δεν έχει δείξει να προτιμά αποκλειστικά τα "λαχανικά". Η Florence είναι η πρώτη στην ιστορία και μοναδική.
VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου