Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Σε ντίβα από τα '50s μεταμορφώθηκε η Slumdog Millionaire star, Freida Pinto

Η ανερχόμενη Ινδή ηθοποιός μετατράπηκε σε φλογερή ντίβα από την δεκαετία του '50 αποκαλύπτοντας για το περιοδικό "Flaunt" την retro glamour πλευρά του εαυτού της, με μοναδικό στιλ και γοητεία.
Η 27 ετών Ινδή ηθοποιός, η οποία συστήθηκε στην μεγάλη οθόνη με την τανία Slumdog Millionaire φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού της χώρας της στην Αμερική, "Flaunt" US Ιουλίου , ως μια ρετρό ντίβα και ενίσχυσε τις φήμες ότι η γοητείας της αγγίζει εκείνες από τις αντίστοιχες ντίβες του Χόλιγουντ. Ενώ έπαιξε το ρόλο της πειστικά για την φωτογράφηση στην παραλία, η ηθοποιός λέει ότι έχει κερδίσει τη φήμη αυτή ψευδώς από μερικούς κύκλους στην Ινδία.
Όσον αφορά την βιομηχανία του θεάματος που γνωρίζει όλο και περισσότερο είπε ότι το ινδικό σινεμά αλλάζει. Στην Ινδία κανείς δεν πίστευε ότι μια γυναίκα μπορεί να πληρωθεί, όπως ένας άντρας ηθοποιός και μία συμπατριώτισσά της άλλαξε αυτή την άποψη. Η Kareena Kapoor (και όχι αυτή). "Βιώσαμε μια ανθρώπινη αλλαγή", δήλωσε στη συνέντευξή της.

 
Η Freiada Pinto εργαζόταν ως μοντέλο για δύο χρόνια πριν παίξει στο "Slumdog Millionaire". Στο Φεστιβάλ των Καννών 2012 προώθησε την νέα της ταινία, "Desert Dancer", που αναμένεται το 2013.
via