Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ελένη Βιτάλη: "Έμενα σε σπίτι 600 τ.μ. με πισίνα και αλεξίσφαιρα τζάμια"

Διαβάστε τι δηλώνει "ανοιχτά" στη συνέντευξή της στην Espresso της Κυριακής η δημοφιλής τραγουδίστρια για το χρήμα, το παρελθόν της, αλλά και το λαϊκό τραγούδι.
Η Ελένη Βιτάλη έχει επιστρέψει στο πάλκο (σ.σ. εμφανίζεται φέτος στο "Acro"), αλλά δείχνει ότι δεν ξεχνά και δεν θέλει να κρύψει καμιά πτυχή του εαυτού της. Είτε παλαιότερη είτε πιο πρόσφατη.
"Κάποτε με έπιασε και εμένα ο νεοπλουτισμός. Είχα γίνει αμερικανάκι. Είχα ένα σπίτι 600 τ.μ με πισίνα και αλεξίσφαιρα τζάμια. Να φανταστείς, κάποια στιγμή με την γνωστή ιστορία που με είχε πιάσει με τα χάπια, έμεινα για 2μισι χρόνια στην προεδρική σουίτα του “Μεγάλη Βρετάνια”, δίνοντας τότε 400.000 δρχ. την ημέρα! Σκέψου τι λεφτά θα είχα σήμερα!", εξομολογείται η τραγουδίστρια που είναι αφοπλιστική όταν καλείται να μιλήσει για τη σχέση της με τα λεφτά. 
"Ή σκατά ή λεφτά είναι το ίδιο για μένα", δηλώνει η Ελένη Βιτάλη. Όσον αφορά τους λόγους που την έκαναν να φύγει από το τραγούδι; "Είχα την ανάγκη να μαζέψω τα κομμάτια μου. Είχα καταπιεί από μικρή πολλά και ήθελα να μείνω μόνη με τον άντρα μου και το γιο μου. Γι' αυτό χάθηκα".
Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το λαϊκό τραγούδι δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από μια εκ των κορυφαίων λαϊκών φωνών της χώρας. "Το λαϊκό τραγούδι ειδικά περνάει έναν καλλιτεχνικό μεσαίωνα κι αυτό οφείλεται στους μεσάζοντές του. Ονόματα μπορεί να υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει αξία".
Κατά τ' άλλα, η τραγουδίστρια δηλώνει ερωτευμένη και ευτυχισμένη για αυτό, αποκαλύπτει ότι έχει πάει και σε ψυχίατρο, ενώ πλέον βλέπει τον πνευματικό της και αποτάσσεται από την πονηριά που απέκτησε με τον καιρό, νοσταλγώντας την αθωότητά της.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου