Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας παραμυθένιος Γάμος σ’ ένα ερειπωμένο μοναστήρι…

Ένα νέο ταξίδι  που αφορά τη διακόσμηση Γάμου ξεκινάμε παρέα στο My view decoration. Το πρώτο μας άρθρο παρουσιάζει  το Γάμο της Davinas και του Daniel. Ελπίζω να σας αρέσει..
Ο Γάμος έγινε σε μια εξαιρετικά γραφική τοποθεσία σε μια Ισπανική αποικία όπου τα κτήρια είναι βαμμένα με φωτεινά χρώματα ενώ  τα  πλακόστρωτα σοκάκια σε οδηγούν στα ιστορικά διατηρητέα κτήρια που σου προκαλούν μια γλυκιά νοσταλγία .

Η  γαμήλια τελετή  έγινε σ’ ένα παλιό ερειπωμένο μοναστήρι που γέμισε ζωντάνια από τα γέλια και τη χαρά των καλεσμένων  αλλά πάνω απ’ όλα απ’ την ευτυχία και την αγάπη του ζευγαριού. Στο χώρο της δεξίωσης  χρησιμοποιήθηκε ξύλο, γυαλί αλλά και λουλούδια σε παλ αποχρώσεις  ενώ  ταυτόχρονα ο συνδυασμός  του παλιού κτηρίου και των φυσικών υλικών έδινε μία αίσθηση ρομαντισμού, απλότητας και φινέτσας.
















Ο Γάμος της Davinas και του Daniel ήταν ξεχωριστός και παραμυθένιος ….Τι λέτε, ξαναπαντρευόσαστε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου