Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι δείχνει το βάδισμά σου για τους οργασμούς σου

Αν είσαι γυναίκα, το περπάτημά σου λέει περισσότερα απ΄όσα νομίζεις για τους οργασμούς σου, σύμφωνα με έρευνα Βέλγων και Σκωτσέζων επιστημόνων.
Μια πρωτότυπη έρευνα πραγματοποιήθηκε στο καθολικό πανεπιστήμιο του Λουβέν από το Ινστιτούτο Οικογενειακών Υποθέσεων και Σεξουαλικότητας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της δυτικής Σκωτίας, που συνδέει τον τρόπο βαδίσματος με το γυναικείο οργασμό.

Η έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο "Journal of Sexual Medicine", πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 16 γυναικών, οι οποίες αφού συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο που αφορούσε τη σεξουαλική τους συμπεριφορά, βιντεοσκοπήθηκαν ενώ περπατούσαν μια μικρή απόσταση.

  Παρατηρήθηκε λοιπόν ότι το λίκνισμα της λεκάνης είναι εντπνότερο σε γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό σε σχέση με όσες δεν κάνουν συχνά σεξ ή έχουν μόνο κλειτοριδικό οργασμό.
"Υπάρχει σχέση ανάμεσα στον κολπικό οργασμό και τον τρόπο που περπατάει μια γυναίκα. 'Ενας πεπειραμένος σεξολόγος μπορεί να καταλάβει πολλά για τη γυναικεία σεξουαλικότητα από το βάδισμά της, με ποσοστό ακρίβειας μάλιστα που αγγίζει το 80%",  υποστηρίζουν οι ερευνητές.
Ποια είναι η διαφορά; "Μια γυναίκα που έχει συχνούς κολπικούς οργασμούς έχει πιο άνετο, ενργητικό, αισθησιακό, ελεύθερο και γεμάτο αποπεποίθηση βάδισμα", εξηγούν οι ερευνητές.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου