Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το αγόρι της Jennifer Lopez είναι gay;

Τελικά αυτό το κορίτσι είναι πολύ άτυχο στον έρωτα!


Το ειδύλλιο της Jennifer Lopez και του Casper Smart το παρακολουθούμε στενά εδώ και καιρό. Μάλιστα έχει κάνει εντύπωση σε όλους το πόσο ερωτευμένη είναι η λατίνα star με το νεαρό χορευτή, τόσο που κάθε βδομάδα να τον φορτώνει με όλων των ειδών τα δώρα, από πολυτελή αυτοκίνητα μέχρι... reality shows!

Μία ιστορία ωστόσο που είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, άλλους τους σόκαρε και άλλους τους ικανοποίησε καθώς δικαιώθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το διάσημο ζευγάρι.
Συγκεκριμένα, ένα blog ονόματι Hello Beautiful έγραψε τα εξής: «Ο Casper Smart είναι πολύ έξυπνος. Είναι μία μεγάλη... γυναίκα καθώς έχει αγόρι και η JLo δε γνωρίζει τίποτα γι' αυτό. Τα δώρα αλλά και ο «μισθός» που παίρνει κάθε τόσο ο Casper, πιθανότατα να καταλήγουν στον εραστή του. Η JLo δηλώνει με την πρώτη ευκαιρία ερωτευμένη χωρίς να ξέρει ότι ένας πιτσιρικάς την κοροιδεύει. Καημένη Jennifer, μετά το γάμο της με έναν Πορτορικανό εθισμένο στην κοκαίνη τώρα της συνέβη αυτό».
Αμέσως το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας διέψευσε τις φήμες περί μισθού του Smart, αλλά δυστυχώς τα γεγονότα τους προλαβαίνουν. Φωτογραφίες του νεαρού χορευτή στις οποίες ποζάρει ημίγυμνος περιτριγυρισμένος από φίλους του με την ίδια περιβολή και κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σίγουρα το να είναι ομοφυλόφιλος ο Smart είναι κάπως τραβηγμένο. Ωστόσο δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως η superstar Lopez, ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές οι οποίες εκθέτουν και την ίδια αλλά και την καριέρα της. Αν και, αν το καλοσκεφτεί κανείς, o gay σύντροφος είναι το λιγότερο που της έχει συμβεί μέχρι στιγμής αν αναλογιστεί κανείς το απαίσιο γούστο της στους άντρες, με εξαίρεση φυσικά τον Ben Affleck!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου