Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Μια Lamborghini 380.000 δολαρίων, από την Kim στον Kanye, με αγάπη

Ο Kanye West έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 35 και η Kim Kardashian είπε να του πάρει το δώρο γενεθλίων που θα θυμάται μέχρι τα βαθιά γεράματα. Βάζοντας πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Ένα ταξίδι στο Παρίσι δεν είναι τίποτα για την Kim Kardashian, αν δεν το συνδυάσει με ένα δωράκι αξίας 380.000 δολαρίων προς τον αγαπημένο τους. Εν προκειμένω, τον Kanye West.
 
Μια λευκή Lamborghini είναι το δώρο της Kim για τα γενέθλια του "καλού" της, τη στιγμή που οι κακές γλώσσες λένε ότι πρόκειται απλά για μια απλή ανταμοιβή στον Kanye, επειδή συμφώνησε να πάρει μέρος σε κάποια επεισόδια του "Keeping Up With The Kardashians".
 
Μετά τα ρεζιλίκια του Lamar Odom δηλαδή στο πλευρό Khloe, μάλλον έρχεται και η σειρά του Kanye να περάσει χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα των πιο "διάσημων για το τίποτα" αδερφών στον πλανήτη.
 
Παρ' όλ' αυτά, η Lambroghini εντυπωσιακότατη. Και οι (στημένες) φωτογραφίες μια χαρά. O Kanye με το χέρι στο τιμόνι (το αυτοκίνητο πάντα εν στάση) και η Kim να χαζογελάει δίπλα. Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.
  via