Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς

Μυστικά για τέλεια εμφάνιση

Διαβάστε μικρές συμβουλές που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητά σας...


Χλιαρό ντους

Έτσι, όχι μόνο θα ξοδέψετε λιγότερη ώρα (από ό,τι αν γεμίζατε την μπανιέρα), αλλά και θα προστατεύσετε το δέρμα σας: Το ζεστό νερό (ειδικά αν συνηθίζετε να... μουλιάζετε στην μπανιέρα) αφαιρεί από την επιφάνεια της επιδερμίδας τα φυσικά έλαιά της, αφήνοντάς την ξηρή.

Και μην ξεχνάτε ότι επιλέγοντας να κάνετε ντους θα εξοικονομήσετε νερό, ωφελώντας το πορτοφόλι σας αλλά και το περιβάλλον!

Βραδινός καθαρισμός

O καθαρισμός το βράδυ είναι άκρως απαραίτητος και πρέπει να γίνεται με επιμέλεια. Μπορείτε όμως να κερδίσετε χρόνο από τον πρωινό καθαρισμό.

Αρχικά, πλύνετε το πρόσωπό σας με καθαριστικό αφρό και χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, ψεκάστε το με κρύα τονωτική λοσιόν που θα έχετε φυλάξει στο ψυγείο σας σε ένα βαποριζατέρ. Θα σας τονώσει, θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει επιπλέον ενυδατικά συστατικά.

Αποτρίχωση

Για την αποτρίχωση, έχετε υπόψη σας ότι το ξύρισμα σας κλέβει χρόνο. Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών που έγιναν στην Αμερική, οι γυναίκες περνούν κατά μέσο όρο οκτώ ώρες το χρόνο με το ξυράφι στο χέρι τους!

Κερδίστε χρόνο χρησιμοποιώντας καθημερινά τις ειδικές λοσιόν που ελαττώνουν την τριχοφυΐα ενώ παράλληλα ενυδατώνουν το δέρμα.

Ενυδάτωση

Στην ενυδάτωση ακολουθήστε την τακτική «less is more». Δεν χρειάζεται, για παράδειγμα, να χρησιμοποιείτε ένα σωρό καλλυντικά προϊόντα. Αυτά που χρειάζεστε βασικά είναι ένα καλό καθαριστικό και ένα ενυδατικό με αντηλιακά φίλτρα, κατάλληλο για τις ανάγκες της ηλικίας σας.

Είναι σημαντικό το ενυδατικό προϊόν σας να περιέχει ουρία ή υαλουρονικό οξύ, που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα όλη την ημέρα.

Αλογοουρά

Για ένα γρήγορο κομψό look, κάντε μια αλογοουρά στο κέντρο του πίσω μέρους του κεφαλιού, τραβώντας όλα τα μαλλιά προς τα πίσω. Μερικά αξεσουάρ, όπως τσιμπιδάκια ή μπαρέτες, θα σας φανούν πολύ χρήσιμα για το τελικό αποτέλεσμα.

Buffer

Τρίψτε τα νύχια σας με ένα ειδικό γυαλιστικό εργαλείο (buffer), ακόμη κι αν δείχνουν τέλεια. Προσθέτει λάμψη και βοηθά το βερνίκι να διατηρηθεί περισσότερο.

Προϊόντα «3 σε 1»

Χρησιμοποιείτε προϊόντα «τρία σε ένα», που είναι σχεδιασμένα τόσο για τα μάγουλα όσο και για τα χείλη, ή ακόμη και για τα μάτια. Απλώστε τα με τις άκρες των δαχτύλων. Σε ένα λεπτό, θα είστε άψογη.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου