Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα 10 καλύτερα spa της Ευρώπης

Ψάχνετε την απόλυτη χαλάρωση και πολυτέλεια; Ορίστε τα δέκα καλύτερα spa της Ευρώπης
1) Capri Palace Spa

Κάπρι, Ιταλία



Το συγκεκριμένο spa εκτός από την πολυτέλεια προσφέρει και τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες για τα πόδια. Όλη η φιλοσοφία του περιστρέφεται γύρω από την υγεία και την ομορφιά των κάτω άκρων.

Οι θεραπείες που εφαρμόζει περιλαμβάνουν λασπόλουτρα, απολέπιση και μασάζ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

2) Spaciomm

Βαρκελώνη, Ισπανία


Αν το κύριο πράγμα που σας ενδιαφέρει σε ένα σπα είναι το ντιζάιν χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν παρέχει καλές υπηρεσίες, τότε το Spaciomm στο ξενοδοχείο Omm της Βαρκελώνης σας περιμένει.

Σε έναν μοντέρνο χώρο, μπορείτε μεταξύ άλλων να απολαύσετε την πισίνα, να χαλαρώσετε με υδρομασάζ και μασάζ και να γυμναστείτε με πιλάτες.

3) Cinq Mondes Spa
Λοζάνη, Ελβετία


Το μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με όποια μέθοδο έχετε ακούσει και φανταστεί στεγάζεται στο ξενοδοχείο Beau Rivage Palace στη Λοζάνη.

Το «μενού» περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλες τις γνωστές θεραπείες, από γιαπωνέζικο μπάνιο με λουλούδια έως το πιο απλό μασάζ.

Περισσότερα εδώ.

4) Vigilius Mountain Spa

Τιρόλο, Ιταλία

Εδώ θα βρείτε την πιο υπέροχη, πιο μεγάλη πισίνα που φαντάζει ατελείωτη καθώς «χάνεται» μέσα στη θέα των βουνών.
Μέσα στις υπηρεσίες θα βρείτε μεταξύ άλλων μασάζ με έλαια και βότανα και το δικό τους πίλινγκ από ντόπια μήλα, καλαμπόκι και μέλι του βουνού.
Αν θέλετε να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ. 5) Serenity Spa Seaham Hall

Ντάρχαμ, Αγγλία

Είναι η καλύτερη επιλογή για όσους έχουν παιδιά στην εφηβεία και θέλουν να ταξιδέψουν μαζί τους.
Στα περισσότερα σπα δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ανήλικους, αλλά το Serenity Spa δέχεται και παιδιά ηλικίας από 13 και πάνω, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικους.
Δείτε εδώ για περαιτέρω πληροφορίες.

6) Barnsley House
Γκλασεστερσάιρ, Αγγλία
 
Ή αλλιώς το spa των διασήμων. Το επισκέπτονται συχνά μεταξύ άλλων η Κέιτ Μος και η Ελίζαμπεθ Χάρλι, ενώ ειδικεύεται σε ολιστικές θεραπείες και τα προιόντα που χρησιμοποιούν είναι αποκλειστικά της βρετανικής μάρκας REN.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα.

7) Mavida Balance Spa
Σάλτσμπουργκ, Αυστρία

Η διαφορά του συγκεκριμένου spa είναι ότι ειδικεύεται στην ψυχική υγεία περισσότερο από τη σωματική.
Στα προγράμματα του υπάρχουν ειδικές θεραπείες για τα άτομα που πάσχουν από αϋπνία αλλά και πιο απλές θεραπείες για το άγχος και τα… νεύρα.

Για περισσότερα ρίξτε μια ματιά εδώ.

8) Four Seasons Hotel George V
Παρίσι, Γαλλία

Το hightlight του spa που στεγάζεται στο Four Season του Παρισιού είναι το ημερήσιο «πακέτο» του: επτά χαλαρωτικές ώρες που περιλαμβάνουν μασάζ, απολέπιση, καθαρισμό, κούρεμα, μανικιούρ- πεντικιούρ και μακιγιάζ για τις κυρίες.

Στο «μενού» του δεν λείπει φυσικά το μεσημεριανό γεύμα…

Για περισσότερα κοιτάξτε εδώ.

9) Terme di Saturnia

Σατούρνια, Ιταλία


Το κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας του Saturnia Spa είναι η διατήρηση της νεανικής επιδερμιδας.

Ειδικοί εξετάζουν κάθε φιλοξενούμενο ξεχωριστά, μελετάνε την ιατρική του ιστορία αλλά και τα εξωτερικά σημάδια του γήρατος και σο τέλος εφαρμόζουν μια εξατομικευμένη θεραπεία, ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

10) Blue Spa

Μόναχο, Γερμανία

Αν είστε… απλοί άνθρωποι και αυτό που αναζητάτε είναι… απλά το καλύτερο μασάζ, κάντε μια κράτηση στο Blue Spa του Βερολίνου.

Δύο μασέρ δουλεύουν ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία του σώματος σας και μπορείτε να επιλέξετε μασάζ με… σοκολάτα, καρύδα και βούτυρο!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου