Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Sangria κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη.

Το  cookbox.gr κερνάει μια κανάτα σαγκρία, κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη.

Sangria

ΥΛΙΚΑ
15 ml Brandy
15 ml Triple Sec ή άλλο λικέρ πορτοκάλι
30 ml χυμό πορτοκάλι
3 ml φρέσκο χυμό λεμόνι (1/2 κ.γ.)
κρασί κόκκινο ελαφρύ, 100ml
σόδα 2κ.σ.
5 γρ. ζάχαρη
μήλο 1 φέτα, κομμένη σε κυβάκια
πορτοκάλι 1 φέτα, κομμένη σε κυβάκια
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Συνταγή από τον Eben Freeman, bartender του εστιατορίου Tailor στη Νέα Υόρκη.
Σε ένα μεγάλο ποτήρι κρασιού, ανακατεύουμε το brandy, το λικέρ πορτοκάλι, το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού και το κρασί. Προσθέτουμε πάγο και σόδα και ανακατεύουμε. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέτουμε ζάχαρη και τα κυβάκια μήλου και πορτοκαλιού και σερβίρουμε αμέσως.
via