Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Συνταγή για το πιο εύκολο και γρήγορο cheese cake σοκολάτας!

Θέλετε να φτιάξετε ένα γλυκό σοκολάτας για την οικογένειά σας, γρήγορα και εύκολα; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και να είστε σίγουροι, ότι δεν θα περισσέψει ούτε ένα κομμάτι από το σοκολατένιο λαχταριστό γλυκό!
ΥΛΙΚΑ

• 250 γραμ. τυρί philadelphia
• 1 κουτί ermol
• 350 ml κρέμα γάλακτος
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 1 κουτί μπισκότα digestive
• 100 γραμ. μαργαρίνη ή βούτυρο
• 3 σοκολάτες κουβερτούρα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Τρίβουμε τα μπισκότα
• Λειώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με τα μπισκότα
• Στρώνουμε σε ένα πυρεξ και αφήνουμε στο ψυγείο μεχρι να ετοιμάσουμε την κρέμα για να σταθεί η βάση μας
• Χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ το ermol να αρφατέψει
• Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζαχαρούχο και αφού χτυπηθεί καλά ρίχνουμε τα 250 γραμ. από την κρέμα γάλακτος
• Στο μεταξύ λιώνουμε τις 2 κουβερτούρες και τις προσθέτουμε στο μίγμα
• Τέλος ρίχνουμε και το τυρί μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα (δεν χτυπάμε πολύ ώρα για να μη νερουλιάσει το τυρί μας)
• Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στη βάση και το αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεί
• Κατόπιν λιώνουμε την 1 ακόμα κουβερτούρα μαζί με τα 100 γραμ.κρέμα γάλακτος και φτιάχνουμε κάτι σαν γλάσσο το οποίο ρίχνουμε πάνω από την κρέμα
• Αφού παγώσει και «σφίξει» στο ψυγείο είναι έτοιμο για σερβίρισμα
πηγή