Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρετιρέ στο Βελιγράδι

photo
Το πολυτελές αυτό ρετιρέ αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο τετράγωνο σαλόνι, ντουλάπα και ένα δωμάτιο για μελέτη. Ιδιοκτήτες είναι ένα νεαρό ζευγάρι που είχε την επιθυμία να αποκτήσει ένα διαμέρισμα σε μια ήσυχη περιοχή του Βελιγραδίου που να είναι μοντέρνο, λειτουργικό και πάνω απ' όλα φιλικό.


Το διαμέρισμα αυτό, στο οποίο όπως θα δείτε κυριαρχούν οι μοντέρνες γραμμές και τα χρώματα, περιβάλλεται από μια ευρύχωρη βεράντα, προσβάσιμη σχεδόν από κάθε δωμάτιο. Το σαλόνι, η τραπεζαρία, η κουζίνα και η βιβλιοθήκη αποτελούν ένα μοναδικό χώρο όπου το πορφυρό χρώμα των χαλιών και μαξιλαριών έρχεται σε αντίθεση με τα κυρίαρχα χρώματα της γης. Όσον αφορά το κοριτσίστικο δωμάτιο τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το ροζ και το πράσινο. Επιπλέον στην κρεβατοκάμαρα, όπως θα δείτε, το κρεβάτι είναι τοποθετημένο στο κέντρο του δωματίου και ο κρυφός φωτισμός δίνει μια αίσθηση του βάθους κάνοντας το χώρο πιο άνετο. Οι τοίχοι έχουν ταπετσαρία με σχέδια και ρίγες και ακριβώς πάνω από το κρεβάτι είναι τοποθετημένα spot φώτα που δημιουργούν ένα ενδιαφέρον εφέ φωτισμού στο ταβάνι. Τέλος από το δωμάτιο είναι εύκολη η πρόσβαση στο πολυτελές μπάνιο.




photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo

photo


 via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου