Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σιταρόχορτο: Η σημασία της χλωροφύλλης για την υγεία μας!

 Σιταρόχορτο: Η σημασία της χλωροφύλλης για την υγεία μας!
Η χλωροφύλλη έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον οργανισμό μας από βαριά μέταλλα, νεκρά κύτταρα, νεκρές μεμβράνες και τοξίνες τόσο στο έντερο όσο και στην επιδερμίδα.
Η χλωροφύλλη είναι αντιβακτηριακή τόσο σε πόσιμη εκδοχή όσο και για εξωτερική χρήση.
Απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό μέσα σε λίγα λεπτά και ανεβάζει τον αιματοκρίτη μέσα σε 4-5 ημέρες και ρίχνει την ανεβασμένη πίεση.

Έρευνες σε ζώα έδειξαν πως αυξάνει τις σεξουαλικές ορμές.
Μπορεί να εξαχθεί ατό πολλά φυτά, όμως ο χυμός από σιταρόχορτο  περιέχει πάνω απο 100 στοιχεία που χρειαζόμαστε χωρίς να είναι τοξική.
 Ο χυμός χλωροφύλλης αναπλάθει τους ιστούς και έχει αποτοξινωτική δράση καθώς είναι διουρητικός και περιέχει οξυγόνο, το οποίο εκτός των άλλων ευνοεί τη λειτουργία του εγκεφάλου.
Ρυθμίζει το ζάχαρο στο αίμα μας, βοηθά στην καλή υγεία των δοντιών και των ούλων.
Αν έχουμε τις αμυγδαλές μας, καταπραΰνει τη φλεγμονή, ενώ έχει δράση κατά της ψωρίασης και των εκζεμάτων.
Βελτιώνει την πέψη και μας βοηθά να ξεπεράσουμε τη δυσκοιλιότητα.
Χρησιμοποιείται σαν καθαριστικό ή μάσκα για το δέρμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου