Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΖΕΥΣ'' ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


Μεγάλη επιτυχία για τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'', αποτελεί η κατάκτηση  για πρώτη φορά της 3ης θέσης στην βαθμολογία των συλλόγων όπως προκύπτει από τα στοιχεία που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ με βάση ειδικές βραβεύσεις συλλόγων στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών 2013 και παράλληλα αγωνίσματα.


Συγκεκριμένα ο "ΖΕΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ" συμμετείχε στον ΚΜΑ με 44 δρομείς και κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα στους συλλόγους της Ομοσπονδίας μας και την 5 θέση ανάμεσα σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδας.


Η δυναμική αγωνιστική παρουσία του συλλόγου μας στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και η συνεχής άνοδος του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού του τόπου μας είναι πλέον δεδομένη.


Αξιοσημείωτη όμως είναι και η προσπάθεια των μελών μας στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων παράλληλων αγώνων.


Το ΔΣ του ΑΠΣΔ Πιερίας ''ΖΕΥΣ'' αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλα τα μέλη του για την ατομική τους προσπάθεια η οποία οδήγησε σε αυτή την συλλογική διάκριση πανελλήνιας εμβέλειας.


Δηλώνει με την ευκαιρία, ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις και με ταχύτερους ρυθμούς την προώθηση του Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού διατηρώντας το πολιτιστικό και κοινωνικό  έργο στις πρώτες προτεραιότητές του.


ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΣΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΖΕΥΣ''