Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Τρούφες λευκής σοκολάτας με μπισκότο oreo

ΥΛΙΚΑ
  • 10 μπισκότα Oreo cookie Double cream
  • 230 γρ. τυρί κρέμα
  • 230 γρ. σοκολάτα λευκή
  • χρωματιστά sprinkles ( τρούφα)
  • Χρόνος Προετοιμασίας
  • 40'
  • Βαθμός Δυσκολίας
  • Εύκολη

Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζουμε τα μπισκότα στον επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ψιλοκοπούν. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και επεξεργαζόμαστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη χρωματιστή τρούφα.
Πλάθουμε το μίγμα σε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα ώστε να σφίξει το μίγμα.
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε μπέν μαρί. Βουτάμε κάθε μπαλάκι στη σοκολάτα που έχει λιώσει και το τοποθετούμε ξανά στο ταψί. Πασπαλίζουμε αμέσως με την χρωματιστή τρούφα.
Βάζουμε το ταψί με τα τρουφάκια  στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά μέχρι να σφίξει η σοκολάτα.
via