Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Τραγανά ρολά με μαρμελάδα μήλο και κανέλα

 
ΥΛΙΚΑ
10 φέτες σταρένου ψωμιού
60 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.γ. κανέλα σκόνη
110 γρ. ζάχαρη
300 γρ. μαρμελάδα μήλο

Χρόνος Προετοιμασίας
20'
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
5 άτομα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο που έχουμε λιώσει και σε ένα δεύτερο μπόλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Αφαιρούμε την κόρα από κάθε φέτα ψωμιού. Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με 2 κ.σ. μαρμελάδα μήλο. Τυλίγουμε τη φέτα του ψωμιού σε ρολό. Βουτάμε το ρολό στο βούτυρο και το πουδράρουμε στο μείγμα της κανέλας με τη ζάχαρη.
Τοποθετούμε τα ρολά στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά  μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστά.
via