Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τραγανά ρολά με μαρμελάδα μήλο και κανέλα

 
ΥΛΙΚΑ
10 φέτες σταρένου ψωμιού
60 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κ.γ. κανέλα σκόνη
110 γρ. ζάχαρη
300 γρ. μαρμελάδα μήλο

Χρόνος Προετοιμασίας
20'
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολη
Αριθμός ατόμων
5 άτομα
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο που έχουμε λιώσει και σε ένα δεύτερο μπόλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με την κανέλα.
Αφαιρούμε την κόρα από κάθε φέτα ψωμιού. Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με 2 κ.σ. μαρμελάδα μήλο. Τυλίγουμε τη φέτα του ψωμιού σε ρολό. Βουτάμε το ρολό στο βούτυρο και το πουδράρουμε στο μείγμα της κανέλας με τη ζάχαρη.
Τοποθετούμε τα ρολά στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά  μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά.
Σερβίρουμε όσο είναι ακόμη ζεστά.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου