Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Ταξίδι πολυτέλειας σε ράγες, με το Maharaja Express

Perierga.gr - Maharaja Express
Το Maharaja Express είναι ένα πολυτελές τρένο που λειτουργεί στους ινδικούς σιδηρόδρομους από τις αρχές του 2010. Το ταξίδι με ένα τέτοιο τρένο είναι η τελευταία εκδοχή των πολυτελών διακοπών. Ταξιδιωτικές εταιρείες από όλο τον κόσμο επενδύουν στην ανασύσταση ιστορικών δρομολογίων, στην πολυτελή τους εκδοχή. Το Maharaja Express είναι μια τέτοια προσπάθεια, που προσπαθεί να αναδημιουργήσει την φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και την κομψότητα της μετακίνησης των Ινδών μαχαραγιάδων τη αποικιακής εποχής.


Perierga.gr - Maharaja Express
Το τρένο διαθέτει 23 πλήρως εξοπλισμένα βαγόνια που περιλαμβάνουν 43 καμπίνες και σουίτες, αλλά και χώρους εστίασης και αναψυχής. Η οχταήμερη διαδρομή περιλαμβάνει το πέρασμα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα, μνημεία και πόλεις της Ινδίας, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί. Η τιμή βέβαια είναι ιδιαίτερα τσουχτερή με το κόστος να ξεκινά από 800 δολλάρια την ημέρα ανά άτομο.
Perierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja ExpressPerierga.gr - Maharaja Express πηγή