Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ζωή σε σουίτες

Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)

Το Beverly Hills  κλείνει τα 100 χρόνια ζωής το 2014 και, για να το γιορτάσει, πέντε απ' τα καλύτερα ξενοδοχεία του δημιούργησαν μια σουίτα εμπνευσμένη από μια εμβληματική στιγμή του αιώνα που μας πέρασε. Μπορείτε να κάνετε κράτηση στα 100 δωμάτια-σουίτες του Beverly Hills μέσω του lovebeverlyhills.com. Θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Μαρτίου μέχρι το φθινόπωρο. Παρόλα αυτά, για ποικιλία, ετοιμάσαμε αυτό το αφιέρωμα για εσάς, με άλλες εξαιρετικές σουίτες ξενοδοχείων, οι οποίες, όσο να ναι, αξίζουν τις υψηλές τιμές τους.

Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)
Το ξενοδοχείο The Golden Age ενεπνεύστηκε από την Marilyn Monroe, Beverly Hills Hotel, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Οι θαυμαστές της μοναδικής σεξοβόμβας μπορούν να τιμήσουν το είδωλό τους κάνοντας κράτηση στο δωμάτιο με θεματολογία Marilyn Monroe, που είναι και η πρώτη συνεισφορά του ξενοδοχείου Beverly Hills στο αφιέρωμα Suite 100 για τα 100 χρόνια απ' την έναρξή του. Η σουίτα αποτίνει φόρο τιμής σε όλα τα Καλιφορνέζικα έθιμα και αντικείμενα, αφού έχει όμορφες θολωτές οροφές, σκούρα ξύλινα έπιπλα από συκομουριά, τροπικές εκτυπώσεις στις ταπετσαρίες, και χαλιά 'μακαρόνια'.
Μια βιτρίνα περιέχει αντικείμενα από την βίλλα της Marilyn Monroe και οι επισκέπτες μπορούν να ψάξουν την βιβλιοθήκη που έχει όλες τις ταινίες και τα βιβλία της. Και εάν είστε διατεθειμένοι να δώσετε άλλα 1000$ μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία  'Norma Jean' που περιλαμβάνει ένα μπουκαλάκι του αρώματος Chanel No 5, τις μετακινήσεις σας με ένα vintage αυτοκίνητο και ένα μπουκάλι Dom Pérignon.
Οι τιμές ξεκινούν από $3,830 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)
Η εποχή του Studio 54 - Fashion & Art Collide, L’Ermitage, Beverly Hills, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Το L’Ermitage Beverly Hills είναι ένα ακόμη ξενοδοχείο που συμμετέχει στο αφιέρωμα Suite 100 scheme, και αν ποτέ ονειρευτήκατε να σας κυνηγάνε οι παπαράτσι, αυτή η εκθαμβωτική ξενοδοχειακή εμπειρία είναι για εσάς. Κάποια highlights περιλαμβάνουν ένα iPad photo booth και ένα μπάνιο για τους επισκέπτες που είναι γεμάτο εξώφυλλα του Interview Magazine. Πολλές φωτογραφίες διάσημων αστέρων του Χολιγουντ κοσμούν τους τοίχους και υπάρχει μια ντουλάπα γεμάτη από vintage ρούχα όπως επίσης και μια αίθουσα με επένδυση αλουμινίου που θυμίζει το διάσημο Factory Studio του Andy Warhol.
Οι τιμές ξεκινούν παό $1,930 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)
Σουίτα Eagle's View, Hotel Iso-Syöte, Φινλανδική Λαπωνία
Αυτή η θεαματική σουίτα με την εκπληκτική θέα της Φινλανδικής Λαπωνίας περιλαμβάνει, επίσης, και σάουνα, τζακούζι και δύο ξεχωριστά σαλόνια. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμη και να κοιμηθούν στην προσωπική τους 'φωλιά' αλλά αν περιμένετε μυτερά κλαδιά και μουχλιασμένα φύλλα, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε - οι τοίχοι και η οροφή της φωλιάς υποστηρίζονται μεν από΄έναν τεράστιο κορμό δένδρου, αλλά είναι κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από γυαλί, και οι επισκέπτες κοιμούνται σε ένα γιγαντιαίο κυκλικό κρεβάτι.
Οι τιμές ξεκινούν από τα 477$ τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)
Eloise Suite, The Plaza Hotel, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Η Σουίτα the Eloise  είναι μια πανδαισία του ρόζ και είναι η δημιουργία της σχεδιάστριας Betsey Johnson, που ενεπνεύστηκε από τα παιδικά βιβλία της αμερικανίδας συγγραφέος Kay Thompson, την δεκαετία των '50's. Οι τοίχοι έχουν σχέδια ζαχαρωτού, ο πολυέλαιος είναι εξοπλισμένος με ροζ-φιμέ λαμπτήρες, υπάρχει ένα αστραφτερό ροζ κάθισμα με μαξιλάρι και το χειροποίητο κρεβάτι έχει σχέδια και εικόνες από παιδικά βιβλία.
Οι επισκέπτες παιρνουν μια κορνιζαρισμένη φωτογραφία του εαυτού τους στη σουίτα, μια gift card για να κάνουν τις αγορές τους σε ένα κατάστημα Eloise της Νέας Υόρκης, ένα μπουρνούζι Eloise και ένα USB stick. Πιθανώς με όλα αυτά, δεν θα θέλουν να ξαναδούν ένα παιδικό βιβλίο Eloise ποτέ στη ζωή τους.
Οι τιμές ξεκινούν από τα $1,300 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)

Σουίτα Hardwood, the Palms, Λας Βέγκας, ΗΠΑ
Οι λάτρεις των σπορ και ιδιαίτερα του μπάσκετ, θα αφήσουν τον εσωτερικό τους Shaquille O'Neal ελεύθερο στη σουίτα Hardwood των the Palms, που περιέχει και το δικό της γήπεδο μπάσκετ (φωτογραφία). Για το γήπεδο υπάρχουν επίσης και αποδυτήρια, αλλά και πίνακας που αναγράφεται το σκορ, αλλά και τρία κρεβάτια μεγέθους NBA (που είναι φτιαγμένα ειδικά για τους πανύψηλους παίκτες του μπάσκετ). Μόλις ακούσουν, λοιπόν, οι επισκέπτες το χαρακτηριστικό σφύριγμα, μπορούν να χαλαρώσουν στο προσωπικό τους μπάρ, να παίξουν μπιλιάρδο ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση σε μια απ' τις 11 (ναι, 11) οθόνες.
Οι τιμές ξεκινούν από τα $25,240  τη βραδιά

Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)

Η σουίτα στην κορυφή του κόσμου, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, Ιμπιζα, Ισπανία
Σε αυτή τη τεράστια σουίτα μήκους 166 τετραγωνικών μέτρων θα βρει κανείς μπαρ, σαλόνι, δύο μπάνια και ένα απ' τα μεγαλύτερα υπνοδωμάτια που έχουμε δει ποτέ σε ξενοδοχείο. Η ηλιόλουστη βεράντα και μόνο είναι πιο μεγάλη από αυτή των περισσότερων ξενοδοχείων, και περιλαμβάνει και ένα γιγαντιαίο δωμάτιο για τζακούζι (υπάρχει και δεύτερο στο μπάνιο), αλλά επίσης θα βρείτε και τηλεοράσεις 50 ιντσών σε πολλά δωμάτια.
Για όσους φιλοδοξούν να γίνουν DJ υπάρχει η δυνατότητα να μιξάρετε με τον εξοπλισμό που υπάρχει στο σαλόνι, ή να δουν επαγγελματίες DJ σε κάποιο από τα πάρτυ που γίνονται δίπλα στην πισίνα (τα οποία μπορούν να απολαύσουν και απ' την βεράντα) Οι επισκέπτες της σουίτας λαμβάνουν επίσης VIP πρόσβαση στα πιο hot club της Ιμπιζας.
Οι τιμές ξεκινούν από τα $7,060 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)

Αυτοκρατορική Σουίτα, Palazzo Versace, Χρυσή Ακτή, Αυστραλία
Η Αυτοκρατορική Σουίτα θα αποτελέσει σίγουρα το αγαπημένο ξενοδοχείο αυτών που αγαπούν την μόδα, με αποκορύφωμα την τεράστια walk in closet του. Κι αν κουραστείτε όταν θα γυρνάτε απ' την ντουλάπα (η σουίτα έχει μέγεθος περίπου 160 τετραγωνικά μέτρα), τότε μπορείτε να ξεκουραστείτε στο king-size, χειροποίητο κρεβάτι που έχει αποκλειστική θέα στην ιδιωτική παραλία. Η σουίτα έχει σήμα κατατεθέν το έμβλημα Versace που κοσμεί όλα τα έπιπλα και το χαρακτηριστικό κεφάλι της μέδουσας θα το συναντήσει κανείς συχνά μέσα στο ξενοδοχείο.
Οι τιμές ξεκινούν από $2,490 τη βραδιά
 Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)

Βασιλική Σουίτα, Emirates Palace, Άμπου Ντάμπι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πολυέλαιοι από κρύσταλλα Swarovski; Ναι. Ανεκτίμητα γλυπτά από κρύσταλλα Daum; Ναι. Η Βασιλική Σουίτα σίγουρα δεν είναι για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Το μπάνιο έχει μια μαρμάρινη μπανιέρα, ντους και τζακούζι, και το πολυτελές σαλόνι είναι διακοσμημένο με μπλέ και κίτρινο μετάξι. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη τραπεζαρία και τρία υπνοδωμάτια - που ακούγεται- ότι είναι ιδανικά για την πρσωπική σας φρουρά.
Οι τιμές ξεκινούν από $15,100 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel) 

Σουίτα Rock Star, Hard Rock Hotel Punta Cana, Δομινικανή Δημοκρατία
Αφήστε τον Ozzy Osbourne που κρύβεται μέσα σας να βγεί στην επιφάνεια, όταν επισκεφθείτε το Hard Rock Hotel - ένα ξενοδοχείο 719 τετραγωνικών μέτρων - όπου μέσα στα καλύτερά του σημεία θα βρείτε ένα ιδιωτικό μπάρ, δύο τζακούζι και μια προσωπική ταράτσα. Από άποψη διασκέδασης, υπάρχει ένα μικρό πιάνο με ουρά και μπιλιάρδο. Ακόμη και οι τοίχοι είναι γεμάτοι με σπουδαίες στιγμές της ρόκ. Μέσα στους διάσημους που έχουν επισκεφθεί τη σουίτα αυτή είναι οι: Rihanna, Snoop Dogg & π Enrique Iglesias.
Οι τιμές αρχίζουν από $12,120 τη νύχτα 
 Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel)
Σουίτα Rajput, Παλάτι Ταζ Μαχάλ, Μουμπάι, Ινδία
Εμπνευσμένη από τους βασιλείς της περιοχής, η σουίτα Rajput περιγράφεται απ' το ξενοδοχείο ως το 'μέρος που δεν υπάρχει κανένας περιορισμός'. Και η περιγραφή αυτή είναι πράγματι δίκαιη: βαριά ρόπτρα από ορείχαλκο κοσμούν τις πόρτες, στα τραπέζια θα βρείτε υπέροχες σκακιέρες από φίλντισι και τα δωμάτια είναι γεμάτα από χρυσά στήθη και τεφροδόχους από ορείχαλκο. Οι επισκέπτες μπορούν να στείλουν τα καρτ ποστάλ τους στο γραφείο από τικ του μελετητήριου έχει μια οροφή σε σχήμα Shamiana.
Οι τιμές ξεκινούν από $4,820 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel) 

Βασιλική Σουίτα, Ξενοδοχείο The Ritz στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Αφήστε τον βασιλιά μέσα σας ελεύθερο, επισκέπτοντας τη Βασιλική Σουίτα του ξενοδοχείου the Ritz στο Λονδίνο, όπου θα βρείτε απέραντες εκτάσεις από πολυτελή υφάσματα και τοίχους που είναι διακοσμημένοι με χειροποίητες ζωγραφιές. Προσφέρονται: υπνοδωμάτιο, βεστιάριο, σαλόνι, τραπεζαρία και γραφείο αλλά οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαθείτε, καθώς υπάρχει μια κρυφή σκάλα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα.
Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου  $6,650 τη βραδιά
Οι πιο πολυτελείς σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο (© Beverly Hills Hotel) 

Broadway Diva σουίτα, Carlton Hotel, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Οι λάτρεις του θεάτρου θα λατρέψουν αυτή την extravagant σουίτα, που σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μοιάζει με τα σκηνικά ενός θεάτρου της Νέας Υόρκης. Οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με αφίσες και καθρέπτες, υπάρχει ένας καναπές μήκους τεσσάρων μέτρων στο lounge και μεγάλες ποσότητες ψεύτικης γούνας. Στους επισκέπτες δίνονται και εισιτήρια για παραστάσεις στο Broadway, συνεδρίες για θεατρικό χτένισμα και μακιγιάζ και σωφέρ για τις μετακινήσεις τους.
Οι τιμές ξεκινάνε από περίπου $870 τη βραδιά
πηγή 
 
 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου