Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

25χρονος έβγαλε $4 εκατ. από το Αλτσχάιμερ του παππού του κι ένα… βραχιολάκι!

Αστέρες των σπορ και διασημότητες παντός είδους βρήκαν να ασχοληθούν με μια καινούργια… αδυναμία που έχει ήδη εξασφαλίσει πάνω από 4 εκατ. δολάρια σε έναν 25χρονο ιδεολόγο. Ένα βραχιολάκι που κοστίζει μόλις 18 δολάρια, στις χάντρες του από σιλικλόνη περιέχει νερό από το Έβερεστ και λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα και ονομάζεται Lokai. Ο εμπνευστής και δημιουργός του είναι ο 25χρονος Steven Izen κι έχει υποσχεθεί να δώσει το 10% των εσόδων του σε διάφορους φιλανθρωπικούς σκοπούς.
perierga.gr - 25χρονος έβγαλε $4 εκατ. από το Αλτσχάιμερ του παππού του κι ένα... βραχιολάκι!
«Για μένα αποτελεί κορυφαίο στόχο το πώς θα αλλάξουμε τον κόσμο και πώς θα τον παραδώσουμε πίσω», αναφέρει στο Business Insider, o Steven Izen. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 4 εκατ. δολάρια από τη στιγμή που ο Izen τα παρουσίασε το 2013, κυρίως χάρη στη στήριξη που βρήκε από πολλούς celebrities, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

perierga.gr - 25χρονος έβγαλε $4 εκατ. από το Αλτσχάιμερ του παππού του κι ένα... βραχιολάκι!
Η ιδέα για το Lokai τού ήρθε όταν έμαθε ότι ο παππούς του είχε χτυπηθεί από Αλτσχάιμερ. Έτσι, αποφάσισε να κάνει κάτι για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της ύπουλης νόσου που ταλαιπωρεί, αλλά και οδηγεί στον θάνατο εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η επιθυμία του να βρει την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στα «ψηλότερα ύψη» και τα «χαμηλότερα βάθη» της ύπαρξης τον οδήγησαν στον σχεδιασμό του Lokai με υλικά από το ψηλότερο και το βαθύτερο σημείο της γης. Το κάθε μπρασελέ έχει μια λευκή χάντρα με νερό από το Έβερεστ και μια άσπρη με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα.
perierga.gr - 25χρονος έβγαλε $4 εκατ. από το Αλτσχάιμερ του παππού του κι ένα... βραχιολάκι!
perierga.gr - 25χρονος έβγαλε $4 εκατ. από το Αλτσχάιμερ του παππού του κι ένα... βραχιολάκι!viaperierga.gr - 25χρονος έβγαλε $4 εκατ. από το Αλτσχάιμερ του παππού του κι ένα... βραχιολάκι!