ΥΛΙΚΑ:
250 ΓΡ Βιτάμ μαλακό
1 κούπα αραβοσιτέλαιο
1 φλυτζάνι καφέ ρετσίνα
1 ½ κούπα ζάχαρη
2 κουτάλια σούπας κανέλα
1 Bakin powder
Περίπου 1 κιλό αλεύρι (δεν το
παίρνει όλο)
2 βανίλιες
2-3 κουτάλια σούπας νισεστέ
150 γραμμάρια σταγόνες κουβερτούρας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύω όλα τα υλικά εκτός από
το αλεύρι σε μια λεκάνη.
Μετά προσθέτω 2-3 κ.σ. νισεστέ.
Αρχίζω να ζυμώνω τα υλικά μέχρι να
πλάθετε η ζύμη και να κόβετε σε σχήματα με κουπ πατ.
Η ζύμη παραμένει λιπαρή και δεν
παίρνει όλο το αλεύρι.
Ψήσιμο στους 170ο -180ο
C (αέρα).