Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επαθε καρκίνο του δέρματος από σολάριουμ και "μοιράστηκε" το πάθημά της για παραδειγματισμό

Η Tawny Willoughby, η οποία σήμερα είναι 30 ετών και μητέρα ενός πανέμορφου αγοριού, χτυπήθηκε από καρκίνο του δέρματος όταν ήταν 21 ετών. Η ίδια μοιράστηκε την ιστορία της στα social media, λέγοντας πως για τον καρκίνο από τον οποίο αρρώστησε, ευθύνεται το σολάριουμ.

"Πάντα ήθελα να έχω ένα σοκολατί χρώμα και κυρίως τα καλοκαίρια. Έκανα σολάριουμ. Ίσως υπερέβαλα, κανείς όμως δεν με είχε προειδοποιήσει. Όλοι μου έλεγαν ότι είναι ασφαλές. Μια μέρα έμαθα ότι είχα καρκίνο του δέρματος", είπε η ίδια η νερή μητέρα.
Η Tawny, τελικά βγήκε νικήτρια από στη μάχη κατά του καρκίνου. Κι από τότε αποφάσισε να μιλά για την περιπέτεια της στις άλλες γυναίκες, για να τις προειδοποιεί για τους κινδύνους που κρύβει η μανία που έχουν πολλές για το σολάριουμ. Ανέβασε, μάλιστα, στο facebook φωτογραφίες της, ενώ πριν μερικά χρόνια έγινε ρεπορτάζ γι'αυτήν στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου, όπως το CNN, το NBC, το CBS.

Στις φωτογραφίες το δέρμα της 27χρονης καλύπτεται με κόκκινες πληγές. Όπως εξηγεί η ίδια οι πληγές αυτές είναι από την αλοιφή που χρησιμοποιεί για την καταπολέμηση του καρκίνου. Η αλοιφή προκαλεί τρομακτικές φλεγμονές και με τον τρόπο αυτό,  το ανοσοποιητικό σύστημα αντεπιτίθεται και καταστρέφει μαζί και τα καρκινικά κύτταρα. «Να χρησιμοποιείτε πάντα αντιηλιακό» γράφει πλέον η Tawny, σε όλες τις αναρτήσεις της.

VIA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου